Jeg har været til biopat

Birkepollen gik grasat i påsken. Mange, der aldrig har allergi, fik pludseligt allergi og alle os der normalt har høfeber, måtte barrikadere os indendørs med solbriller på og dopet til op over begge ører.

Jeg er så træt af at være allergisk.

Især pollen driller helt vildt. Og selvom jeg tager både øjendråber, piller og astmaspray løber mine øjne fortsat som et andet Niagara, og kroppen klør, så jeg allermest har lyst til at lægge mig på et kokostæppe og lave ormen sidelæns. I flere år har jeg undersøgt muligheden for en vaccine, men har fravalgt det enten fordi jeg tænkte på at blive gravid, fordi jeg var gravid, fordi jeg ammede, eller fordi jeg ikke bryder mig om at få skudt Binyrebarkhormon i kroppen.

En akuttid hos Biopaten

Og så var det jeg sad ved siden af en sød mor til én fra August klasse, som havde super erfaring med en biopat. Som hun sagde "Jeg tror egentligt ikke rigtig på det og det var svært ikke at grine på briksen, men jeg må give det, jeg døjer ikke længere med høfeber!" Samme aften fik jeg hendes nummer (biopatens), og allerede to dage efter (i torsdags d. 25.4 ) fik jeg en akuttid hos hende.

Hvordan var det så?

Meget mærkeligt. Og lidt hokus pokus, men omvendt vil jeg virkelig gerne tro på at det virker. Hun testede mig og efterfølgende talte hun til min hjerne, for at få den til at slippe de traumer som den (åbenbart) har opsnappet i løbet af livet.

Så `rensede´ hun mig for følgende:

  • Birkepollen
  • Støv
  • Græspollen
  • Hund
  • Tomat
  • Mandler
  • Æble
I teorien burde jeg nu kunne spise et æble. Men når jeg ikke har rørt æbler i 37 år, virker det meget grænseoverskridende at gøre. For some reason.

FUCK!

Jeg fik efterfølgende at vide at jeg i 6 uger skal holde mig fra mælk, hvede, sukker og alkolhol. NÅÅÅRH men det er da nemt nok. Eller noget. Det er jo for helvede mine tre primære fødekilder. FUCK! Men jeg gør det. Jeg går all in og følger hendes råd. Og så er jeg dælme spændt på om jeg om 6 uger kan spise et æble, eller endnu vildere. EN MANDEL! Har det interesse at jeg holder jer opdaterede herinde? KHC UPDATE d. 1 maj: Nu er jeg på 6. dagen af `kuren´, og har haft non stop hovedpine i to dage. Og jeg HAR taget smertestillende. I fredags, altså dagen efter besøget, havde jeg det vildeste allergianfald. Jeg drikker så meget vand, at jeg næsten tænker det er i overkanten. Og jeg har lavet de her daddelkugler, for at have noget sødt at snacke. Og så mødte jeg min søde veninde i dag, der i sin tid anbefalede mig biopaten, og hun fortalte at hun ikke fik samme kur da hun var der, men at en veninde hun havde, fik det. Jeg spurgte straks om det havde virket, til det svarede hun, yes, og så tabte hun sig helt vildt. Så uanset hvor vi ender, så er jeg sgu bikiniklar til sommer!