Reach For Change?

  For en rum tid siden sendte Loui og jeg verdens længste ansøgning (vitterligt VERDENS længste) til noget der hedder Reach For Change. For en måned siden fik vi så en svarmail om at vi skulle til interview (YAY). For 3,5 uge siden var vi til førnævnte interview og for 3 uger siden fik vi svar om at vi var kommet med på deres Accelerator program (dobbel YAY). Jeg har sludret en del om det på Story, og nu var det på sin plads at forklare lidt i dybden hvad det går ud på. Reach For Change er kort sagt en non-profit organisation der bla. støtter startups der ønsker at gøre en forskel for børn og unge. Men i modsætning til mange andre velgørenhedsprofiler, er det vigtigt for Reach For Change at de virksomheder de støtter, også er økonomisk bæredygtige.

"Pengene kom ligesom lidt i anden række"

Se, dét koncept er jo lige noget for Loui og så mig selv. For siden vi startede Designed Learning har det vigtigste for os været at gøre en forskel for børn og deres familier. Pengene kom ligesom lidt i anden række. Men vi er også forretningskvinder nok til at vide, at der bliver nødt til at være en eller anden form for cash-flow hvis det skal løbe rundt. Men formålet, glade børn, har hele tiden været dét vi har haft for øje.

Fem dage

Fordelt på to uger, har vi brugt på Amager sammen med 9 andre mega seje startups der alle brænder for en sag. Det har været fem ualmindeligt spændende og inspirerende dage, I et rum proppet med energi. Og uanset hvordan det ender, har vi lært enormt meget om os selv og det vi vil. I fredags sluttede vi af med at pitche hele dagen. I en sådan grad at jeg følte jeg havde været til en 8 timer lang eksamen. Med adrenalin pumpende i kroppen non stop. Fredag aften havde vi gæster. Jeg nåede akkurat aftensmaden og 8 min af Disneysjov. Førend jeg drattede omkuld med begge børn i mine arme i dobbeltsengen. Og sov til næste dag.

Hvad så nu?

Ja nu venter vi. Vi venter på at finde ud af om vi har det der skal til for at komme igennem næste nåleøje. For fem af de 10 får på mandag at vide om de er gået videre til Reach For Changes Incubator program. Et 2 årigt sparringsforløb med fokus på at få gang i virksomhedens hjul. Samt en mulighed for at pitche i en finale. Min søde kollega spurgte idag hvad jeg regnede med. Og jeg ved det vitterligt ikke. Jeg har absolut ingen ide. Jeg ved hvad jeg håber på, jeg bliver stjerne glad hvis vi går videre. Og hvis ikke vi gør, så ved jeg at vi har gjort vores allerbedste og at de andre på programmet også var herre seje. Nu vil jeg smutte ud og gå en tur i aftenmørket. Jeg har spist så meget pasta at jeg er helt kvalm, så tænker en gåtur vil hjælpe til med at få banket kulhydraterne ud af systemet. ps. hvis i taler flere sprog hjemme hos jer? Så har jeg mødt søde Kristina (på Reach For Change), hun er igang med et speciale om flersprogede familier. Og hun har sådan brug for at finde nogle familier med flere sprog der vil bruge 5 min på at svare på lidt spørgsmål. I kan finde spørgeskemaet her.