AFSTEMNING! Hvilken plakat kan I bedst lide?

Kæreste læsere,

Hvilken af nedenstående to versioner ville I have hængende derhjemme?

Vi har brug for jeres hjælp! Vi har jo en virksomhed (til de af jer der ikke ved det), Designed Learning, og i de seneste måneder har vi knoklet på for at færdiggøre vores næste produkt `MADPAKKEN´. Den er opbygget efter samme model, som vores første plakat `VERDENSPLAKATEN´(som I kan se hér). Hvor der er en illustration på den ene side og en faktaside på den anden. Dertil følger også en pakke med 77 spillekort fordelt på 5 spil. Med `MADPAKKEN´ ønsker vi at inspirere børnefamilier til spændende og sjove snakke om mad og hvad mad kan. Vi har selv testet adskillige former for madplakater herhjemme, med stor succes. Altså min søn på 5 insisterer nu på, at han KUN vil have sund mad til sin 6-års fødselsdag. For det bliver man glad af, siger han. Og jow, vi spiser også slik hjemme hos os. Meget.

Men det vigtigste er jo at I vil købe den.

OG have den hængende. Og lige hér kommer I ind i billedet. Vi har brug for jeres hjælp til farverne. Vi er simpelthen blevet i tvivl. SÅ! Hvilken af nedenstående to versioner ville I have hængende derhjemme? VIGTIGT INFO! Det er ikke den endelig version, men en indikator af, om I foretrækker klare, eller matte farver. Plakaten bliver printet på tykt og lækkert genbrugspapir, og altså ikke helt kridhvidt papir. NU TIL STEMMEBOKSEN!
  • Nr. 1 med klare farver?
  • Nr. 2 med matte farver?
[caption id="attachment_7484" align="aligncenter" width="680"]Nr. 1 Klare farver Nr. 1 Klare farver[/caption] [caption id="attachment_7483" align="aligncenter" width="680"]Nr. 2 Matte farver Nr. 2 Matte farver[/caption] [poll id="2"] Hvis I har andre kommentarer, så skriv dem endelig nedenfor:-). AL feedback modtages med kyshånd! Nu vil jeg trykke udgiv, holde Loui i hånden og lukke øjnene alt imens vi venter i spænding på jeres svar.