En ny æra🐰🌳🌲🌿

2add7dc5-f1a2-45d2-963d-64cd5609864eI må ikke tude. Nej stop. Hvis i tuder starter vi jo allesammen. Sagde en mor til mig. “Det er bare høfeber” Forsøgte jeg mig. Og så tudede jeg. Min store dreng havde afslutning i børnehaven. Altså sådan rigtig afslutning. Som i, han skal aldrig mere gå i børnehave. Han fylder 6 år lige om lidt. Og d. 13 August starter han i 0. Klasse på Hareskov Skole. Store dreng! Til afslutningen i Ørnen blev der holdt afskedstale for ÅRGANG 2018. Nu skulle de små ørne flyve fra reden. Og derpå kom de op én ad gangen, gav stolt hånd og fik et fint diplom og en mappe med tegninger.

Og så tudede moren. Og alle de andre mødre.

Han var så sød da vi skulle sige farvel, dér blev det meget tydeligt at han er ligesom mig, uduelig til farveller, istedet sagde han “Jamen jeg kommer jo herned igen!”. Dejlige dreng. Idag har han første dag i SFO (FFO som det hedder i skoven. Furesø Fritidsordning), han kiggede stolt på mig. “Mor du kan godt køre hjem nu, jeg klarer den herfra!”. Og så kørte jeg hjem til farmor og lille syge Banansen. Og lagde mig selv tilbage under dynen. Og tænkte på at min store søn havde vinket farvel til mig fra en ikke aflåst matrikel. Det jeg siger er. Han kan gå hjem anytime (indsæt abe der holder sig for hele femøren og måbende -lidt bekymret - emoji), det er der i princippet ingen, eller intet, der forhindrer ham i. ARGH!!! Det gør han selvfølgelig ikke. Han er en klog dreng. Men ALLIGEVEL!?!?

Cliché warning!

Men sjit hvor går tiden hurtigt! Altså sådan virkelig hurtigt. Dag for dag, går det mere og mere op for mig. Og med sådan en æra som idag, der markerer et ret stort kapitel, står det temmelig tydeligt at børnene kun bliver ældre. Og Banana, søde Banana sagde: “Jeg kommer til at savne dorebror”. Det er jeg ikke i tvivl om, at hun kommer til. Men det glæder mig os helt vildt at hun nu kan se frem til at starte samme sted om nogle år. Hvor dorebror har banet vejen! Alt er LOVE! Læs iøvrigt hvad han kaldte mig da han var tre år, og jeg var højgravid med Banana... hér!