Kære dagbog #5 -YOGAMÅTTEN! og en app anbefaling

0d598ec3-7ded-4c71-9942-d852c827f263Den er skrig pink. Børnene kalder den yoda måtten. Og jeg er nu (for første gang nogensinde) begyndt at bruge den til det formål, den oprindeligt er blevet spyttet ud af en fabrik, et sted i Asien.

YOGA!

For femten år siden. Muligvis mere. Forsøgte jeg mig for første gang (siden folkeskolen) med yoga. Dengang havde det to mulige udfald de gange jeg var til træning. 
  1. Jeg faldt i søvn
  2. Jeg rullede rundt på gulvet af grin
Jeg er nu blevet voksen. Jeg falder stadig i søvn hvis meditationsdelen varer over 4 minutter. Samme regel gælder iøvrigt for film. Og det er sgu de færreste film der varer 3,5 min. Men jeg er holdt op med at kampgrine til tårene triller. For jeg har fattet pointen.

YOGA ER JO ÅNDSVAGT GODT FOR MIN KROP (især min ryg)!

Hvad der fik mig overtalt? Delvis min søde svoger Mester Jacob (som ungerne kalder ham). Han er super fit. Jeg har kendt ham siden 2009. Og først i weekenden. Altså i 2018. Næsten ti år efter opdager jeg at han har dyrket Yoga (godt nok on/off) i næsten alle år. WTF! Nå, men Jacob introducerede mig for denne her app. Der gik rundt regnet 4 timer og så havde jeg købt app´en til 39kr per måned. Siden har jeg dyrket Yoga hver dag. Idag, sågar TO GANGE! Jeg starter hver morgen med en 5 min. Morning Glory. Og det føles TOSSET GODT!. App´en er mega smart, og overskuelig og man kan se hvor lang tid hver træning tager. 1b4a2538-ba78-4f8e-b9a1-35ed184db299

Den hedder ASANA REBEL!

Jeg er så tilfreds, at jeg idag har sagt mit fitnessDk abonnement op. Og nu istedet fokuserer på yoga og løbetræning. Til gengæld satser jeg alle sparepengene på at ligne en af damerne fra Asana Rebels videoer, for de er fanme pæne! Nå godnat herfra med dette lillebitte tip. //C