VIND TO NÆRVÆRSpakker fra Designed Learning!

konk-dl[Sponsoreret... AF MIG SELV!!!] Vi har knoklet på, som nogen har bemærket, i over 1 år. Vi har gennemtænkt hver en lille detalje. Alt har fået opmærksomhed og kærlighed. Selv de små skruer der følger med i pakken, er nøje udvalgt. Og det lærte vores `hørposeleverandør´ også, da jeg i weekenden var nede for at hente 100 hørposer i Næstved, og han undervejs havde ændret til en anden type.... "ÅH jeg troede ikke det betød noget!?" ALT betyder noget for Loui og jeg. Vi vil give det bedste af det bedste. Vi lancerede i torsdags, vi har allerede sendt de første pakker afsted (as we speak er Loui på tanken med 4 styks der blev bestilt i dag) og de OSER af kvalitet og kærlighed. Hver og én. De er fyldt med lækre produkter, og hyggelige overraskelser. Hver gang vi får en ordre, har vi kodet websitet til at sende en mail med ordlyden : "JUHU VI HAR FÅET EN ORDRE!!!". Det kan man KUN blive glad i låget af! Men de skal jo ud og arbejde i familierne de pakker. Så derfor vil vi MEGET gerne udlodde 2 sæt. Ét til eget brug, og ét man kan give væk til en familie man tænker ville være glad for den! Måske en julegave?

Sådan deltager du:

  • Der er tre steder man kan deltage, smid en kommentar her på bloggen under dette indlæg. Smid en kommentar på Karmamillis Instagram. Og/eller læg en kommentar på Karmamillis Facebook opslag.
  • I kommentaren må du MEGET gerne skrive hvem du vil vinde til, og så ville vi blive super glade for feedback på det vi har udviklet.
  • Du må HJERTENS gerne følge Designed Learning på Facebook og Instagram. Vi lover ikke at spamme.
  • Vi trækker én vinder af begge pakker på lørdag d. 16 december om aftenen, når ungerne er puttet!

Hvad kan du vinde?:

  • To sæt af vores Nærværspakke (se hvad den indeholder hér), ét til dig selv, og ét til én du kender! Til en samlet værdi af 998,-
Af, alt hvad vi tjener på pakkerne nu, går der i øvrigt en portion til Børns Vilkår, og resten går direkte til udvikling af nye seje produkter der kan hjælpe med nærvær og ro i en travl børnefamilie. Så på den måde støtter man både vores projekt, de familier der på sigt kan blive glade for de næste produkter i rækken, og Børns Vilkår. WIN WIN WIN!

Er det den perfekte julegave?

  • JA! JAJAJAJAJA! Den er perfekt! Fordi alle vil få glæde af den. Hele familien. Store som små. Tro os, vi har haft den hængende i et halvt år. Den er perfekt som gave fra forældre til børnene. Men også fra bedsteforældre til børnebørnene.
Jeg tror jeg slutter af med et par værdiord om vores bette biks. Så ved I hvem vi er. Ellers surf ENDELIG rundt inde på vores site. Der ligger en masse spændende ting. Ganske gratis (det meste af det).

Familie -  Nærvær - Kvalitet - Social Ansvarlighed

OG DET VILLE VÆRE EN KÆMPE HJÆLP OM I VILLE HJÆLPE MED AT DELE OPSLAGET PÅ DE SOCIALE MEDIER!