Vi søger testpersoner til vores webshop!

dl-test-panel YAY! Vi er så himmelhenrykte, og virkelig nervøse, og virkelig spændte, og virkelig nervøse (fik jeg sagt det!?!). Vi er så tosset tæt på vores mål om soft launch i denne uge! AAAARGH! I den spæde start af vores iværksætterkarriere var der en klog mand (der står bag en virksomhed der leverer mad til døren), der sagde følgende:

"Det man laver allermest når man er iværksætter er, at tage beslutninger. Hele tiden!"

Manden havde ret. Det kan Loui og jeg skrive under på. Hvem skal sende vores varer? Skal vi rulle plakaterne med silkepapir? Skal elastikkerne være sorte eller brune? Hvor får man iøvrigt sorte elastikker? Hvilken betalingsløsning skal vi køre med? Skal knappen være grå eller turkis? Og det er kun toppen, eller alleryderste spids, af isbjerget, af én milliard spørgsmål og beslutninger.

Vil du være vores testpanel?

Men det er MEGA sjovt. Og Loui er verdens bedste partner og med chef. Og nu har vi altså lavet denne her hjemmeside. OBS! Den er IKKE done endnu. Men inden vi skyder den ud i verden har vi brug for at få et lille testpanel til at komme med deres umiddelbare input.

Vi søger...

Vi søger derfor 5 personer i alderen 25-40 år, der har børn i alderen 2-10 år, og som har tid og lyst til en af de nærmeste dage at bruge en times tid på at kigge vores site igennem, og komme med deres helt ærlige mening.

Vil I hjælpe?

Så smid en kommentar nedenfor, alt efter hvor mange der er game, vælger vi 5 og så får I en mail med login informationer og lidt andet info:-). Vi krydser fingre for at der er et par venlige sjæle derude. Hav en SKØN SKØN TIRSDAG!