Startup#1 -[Starstruck]

img_0907Jeg vågnede til denne sms fra Louise: 0b481767-aa98-4056-9f60-e32070d5775e Og STRAKS måtte jeg ind på Linkedin.... Og ganske rigtigt! Lola havde også svaret mig! 47bf4c5f-4438-45f9-adc9-a61ccd442bf6 Så kan dagen satme ikke starte bedre! I går, mandag, var en helt igennem fantastisk dag. Louise og jeg havde vores vanlige mandags-arbejds-dag. Med Designed Learning (YAS VI HAR FÅET ET NAVN!!!!). Efter MANGE MAAANGE overvejelser, har vi valgt det allerførste navn vi kom på (typisk). Bortset fra 2Oceans. Don´t ask. Noget med efternavne der begge starter med hav og at vi var to. Okay! Vi kan godt selv høre det. Og vi har jo heller ikke valgt det. Vel. Men i går var det mandag, skulle det være smuttet nogens næse forbi. Og Louise og jeg startede dagen ud i selskab med Lola Jensen. JA! DÉN Lola Jensen. I 3, 5 time sad vi i et bette lokale sammen med Lola (og chokoladecroissanter) og fik en virkelig god snak om hendes nye bog (som jeg er FAN AF! - Og jeg er ikke engang færdig med den endnu). I kan godt sætte den på ønskelisten allerede nu. Bare et tip. Den hedder `Må vi så få ro!´. Og skæbnen ville at der var tid til at Loui og jeg fortalte om vores virksomhed. DOBBELT YAY! Nej TRIPPEL YAY! Og ved I hvad Lola svarede? (det gør I hvis I følger mig på Instagram). Lola svarede:

"Det er smovs for mine ører!"

Og så vågnede jeg op i morges til ovenstående svar på min linkedin request! Behøves jeg sige at vi er i hopla!? Vi er totalt i sync med Lolas mål.

"At inspirere børnefamilier til nærvær og ro i hverdagens tumult!"

Lola har skrevet en bog. Vi udvikler, designer og producerer brugskunsten der passer til. FOD.I.HOSE! Det var bare det jeg ville sige. I øvrigt knokler vi på livet løs for at få første design (ud af virkelig mange idéer) færdigt! Og nogen (mig) arbejder på at få webshoppen til at spille. Samme nogen (også mig) har haft lyst til at smide webshoppen ud af vinduet de første 800 gange. Men vi kan godt! Vi SKAL klare det! OG vi VIL launche inden jul! Oh.my.gosh! Det er snart! Hep på os! Vil I??? Vi har brug for al hep i verden. p.s. jeg fortalte om dengang jeg var i Go´Morgen Danmark og sige babylyde. Og ved I hvad? Lola kunne huske mig!!!

[Starstruck]

Vil I læse mere? Så klik jer endelig videre:-) Startup #2 -[Inde i den pakke ligger...] Startup #3 -[Photoshootet]