Holy Macaroni, jeg er MÅLLØS!

 

[caption id="attachment_704" align="aligncenter" width="259"]Resultat af shopping i går efter indlægget. Cardigan fra Sibin Linnebjerg Resultat af shopping i går efter indlægget. Cardigan fra Sibin Linnebjerg[/caption]

HOLY MOTHER F.... Jeg skylder jer en STOR tak! På forhånd undskyld for lidt for mange bandeord. Efter jeg i går postede et lidt atypisk indlæg om min efterfødselsreaktion, har jeg fået et HAV af tilbagemeldinger, kommentarer og beskeder. Både på sms, Facebook, Instagram og bloggen. Fra JER! SCHEISSE hvor gør det mig glad i låget. Om end jeg vågnede og følte mig lidt nøgen (i overført betydning, that is), så følte jeg mig også let som en fjer og GLAD! Glad i hele kroppen! SHIT hvor det hjælper at skrive sig ud af ting. I har gjort MERE end I aner. TAK! Tak for at jeg med et helt ærligt overskud, kunne hygge til havregrynene med charmetrolden imorges. For efterfølgende, at håndtere en fyldt lorteble fra Baby A med et smil! Haven´t done that in a while.

InstagramCapture_d0bc51d8-e4b9-4d7e-a615-d446020bd4e6

Speaking of overskud, så har vi nu én gang for alle fået sat en stor fed streg under at charmøren er en `vil selv/kan selv´ dreng med en raket i røven. No matter what. For til trods for lang dag i vuggestue tempo. Løbecyklede han 4 (FIRE) km hjem fra vuggestuen. Med de korte ben, må det jo svare til, at en voksen mand, med gennemsnitslængde på stængerne, løber en halvmarathon. Og ikke én gang sagde han "jeg vil ikke mere, mor" eller "jeg vil bæres". RESPEKT! At han så har duftet til samtlige blomster og tømt ruten for sten ned i sine jakkelommer, er en helt anden snak. Jeg er PAVE stolt og hey, tålmodighed betaler sig. For han gik ud som et lys kl 20 og sov til 7.30. BUM!

Nu vi er ved søvn, så skete der det den anden nat. I bar´ træt- og afmagtethed ORKEDE jeg ikke at rejse mig for at åbne kantinen da Baby A meldte sin sult, kun 2,5 time efter sidste åbning. Så mor hér stak hende sutten, halvt i søvne, og registrede så ikke mere. Ikke førend jeg 2 timer senere, vågner ved at hun igen står i kø til maden. WOW! Tænk at man kunne det. Så med tanke på at hvis baby er sulten nok (bakket op af sundhedsplejerske), så skal hun NOK sige til. Har jeg i nat kørt et forsøg. Igen i søvne. Med bare at stikke sut når øffelydende starter. Og for FUCK SAKE! præmiebabyen har sovet 8. OTTE. Og jeg siger det lige igen. OOOOOTTE timer i streg. Bevares med et par sutter eller 4. But still! OTTE!

Gad vide om mine unger smuglæser med på bloggen?

Og om lidt går turen så til mødregruppe. Et koncept jeg stadig arbejder lidt på at forstå. Brugte det ikke første gang. Men giver det et shot denne gang. Gad vide om de gør det i andre verdensdele også? Eller hvorfor det nogensinde startede? Note to self: må spørge min mor.

Hav en skøn dag derude og pas godt på jer selv og så får I sgu lige en tak mere!!! Seriously venner. Min blog har med sølle 2,5 måned på bagen allerede haft over 3.000 unikke læsere. Dét er for vildt! TAK!!! Og så mange venner har jeg altså heller ikke.

KRAM C

Følg og få updates på Karmamilli.dk på: Facebook ? Klik her Instagram - Klik hér Bloglovin? ? Klik her