Vild dag i Zoo med mine kolleger -en VARM anbefaling herfra!

dsc_0469 Annonce for Zoo: Solen stod højt på den dybblå september himmel, da vi fredag morgen mødtes foran hovedindgangen i Københavns Zoo. Ingen af os anede hvad dagen ville byde på, andet end overskriften "Teambuilding -Kommunikation i flokken". En helt bevidst beslutning fra Zoo´s side, som viste sig vældig effektiv. Kontekst: TDC Erhverv havde inviteret Microsoft til teambuilding, med det formål at knytte bånd imellem de to virksomheder, på en ganske atypisk måde. Til jer læsere kan jeg fortælle at jeg i mit daglige job fungerer som Strategisk Alliance Manager på partnerskabet imellem TDC Erhverv og Microsoft. Så denne mulighed var yderst kærkommen i den henseende. Og vi nåede da os kun akkurat at give hånd og fortælle vores navne, førend vi blev kastet ud i grænseoverskridende (sammenrystende) øvelser. Dog vigtigt at pointere, at der ingen tvang var, husk det når I scroller ned og ser billeder fra dagen.

Første højdepunkt - Sådan taler dyr!

Vi lagde stærkt ud med en god kop kaffe i deres fine konferencelokaler akkompagneret af et berigende og meget underholdende oplæg fra dyrepasser Susanne. Susanne gjorde os klogere på dyrs kommunikation, med gode paralleller til menneskeverdenen. dsc_0447

Spørger man et barn hvordan løven har det? Svarer barnet... "Løven er sur!". Vi siger meget mere med vores kropssprog end vi aner.

dsc_0448Super fine og lyse lokaler (som man os kan bruge til egne arrangementer)

Andet højdepunkt -Grænseoverskridende øvelser!

En lille halv time og 9 tomme kaffekopper senere, eskorterede Mikkel, vores virkelig dygtige guide og dyrepasser igennem dagen, os ned til krybdyrslokalerne. Her fremviste og fortalte han indlevende om en lang række mere eller mindre farverige (og farlige) slanger, vandrende grene, fugleedderkopper og gekkoer. Vi lærte bla. at hanslanger har 2 penisser (!?!?), at de aldrig blinker (grundet de gennemsigtige øjenlåg -som iøvrigt har være inspirationskilde til kontaktlinser), at ikke alle firben smider halen når de bliver bange, og at farverige slanger oftest faktisk ikke er farlige (idet farven i sig selv er skræmmende). Og JA! Jeg holdt både en Kongepython og en fugleedderkop. Jeg var egentligt ret sikker på at jeg ville nappe sådan en slange i stiv arm, da jeg ikke er meget for at være bange for noget (man lever kun én gang, og alt det der). Mæææææn, helt så nemt var det sgu´ed. Når først hjernen får medbestemmelse, er det skisme svært at fortælle hånden at den sagtens kan lade edderkoppens lodne ben vandre over på den. Hjernen VED jo at den kan bide. Og at det har man ikke lyst til. Whatsoever!

dsc_0481Jeg er imponeret over hvor seje alle deltagere var! Og modige!

dsc_0474

Da jeg fik overleveret slangen, kom reaktionen!

dsc_0461

Dyrepasser Mikkel, var super sej. Her med en af den slags gekkoer der smider halen (bemærk, den er næsten ligeså tyk som kroppen)

dsc_0458Kvælerslangen! En Kongepython (god begynderslange, som Mikkel sagde (!?!?))

dsc_0503Nogen imponerede mig helt vildt! Som Mikkel sagde, "idag kommer alle til at overskride grænser, nogen er modige bare det at de går IND I lokalet med krybet". Han havde ret. dsc_0508EN VASKEÆGTE FUGLEEDDERKOP!

Dagens tredje højdepunkt -TIGERTRÆNINGEN!

WOW! Bare WOW! Vi gik fra de bitte små ubehagelige kryb, og direkte ind bagved kulisserne i Tigerhuset, hvor vi fik lov at overvære en VILDT fascinerende tigertræning. Imponerende hvordan en mand kan kommunikere med så stort et dyrt, udelukkende ved brug af tegn. Ingen tale. Bare tegn og kliklyde. Her kunne vi alle lære meget. Og vi fik lov at røre halen. YUP! Jeg har rørt en tiger. Det kommer nok aldrig til at ske igen.

dsc_0522Tiger træning -behind the scenes!

Frokost med kameler og netværk

Til slut spiste vi en lækker frokost (med udsigt til kamelerne), og fik gang i forretningssnakkene, og netværket. Og til trods for den temmelig atypiske tilgang til forretningsudveksling og netværk, var udfaldet virkelig positivt. Under frokosten summede hele bordet af liv, og alle var høje af adrenalin efter vores fælles oplevelser. Der var bred enighed om at rækkefølgen var en del af oplevelsen. Dét, at få brudt sine barrierer helt ned, og fjernet al form for professionel filter inden man begyndte at danne sig indtryk af hinanden. Gjorde en verden til forskel. Og det var så meget nemmere at tale kunder, og salg efterfølgende. Alt i alt en oplevelse for livet, en teambuilding udover alle grænser, og 3 timer der uden tvivl kommer til at bringe glade kunder og vigtige forbindelser med sig.

Om vi var glade for oplevelsen?

Jeg har samlet lidt citater fra dagens deltagere, de taler vist for sig selv: "Tusinde tak for en rigtig god oplevelse. Jeg er meget imponeret over jeres tilgang til dagen og vi sammen rykkede grænser." "....virkelig godt arrangement og grænseoverskridende, fedt at mødes på den måde og lære hinanden at kende i uvante omgivelser 😉" "Mikkel var genial! Empatisk, rolig, dygtig til sit fag, vidende, og ja! Han fortjener VIRKELIG flotte roser fra os" (red.: Enig!)

dsc_0455Tak seje Mikkel!

"Mange tak for sidst, super arrangement!! Ser frem til et godt samarbejde 😊" "Fantastisk event, helt anderledes end man er vant til, men virkelig fedt at lære hinanden at kende på den måde" Min egen dag fortsatte i adrenalinens tegn med følgende ordlyd... "Jeg står på hjørnet af Roskildevej og Søndre Fasanvej. Mine nye støvler sidder stadig lidt stramt, og jeg har svært ved at... Læs videre hér!" Vil du have din virksomhed på en lignende tur? Så find mere om Zoo´s teambuilding muligheder hér. Og find priser på lige præcis det arrangement vi havde, hér. Og husk at I har fri adgang til have resten af dagen:-)