Sunde lækre Quinoa Deller

quinoa-deller Set på tv! Eller på Cecillies Snap. Jeg skrev og spurgte om hun ville dele opskriften. Og det ville hun. Så nu har vi lavet dem 2 gange herhjemme. Og de er et hit. Hos mig iallefald. Og Anna. Ja selv Bastian snacker dem når de er der. August derimod? Han er svær at overbevise. "Det er jo ikke rigtige frikadeller, mor!" Nej det er det ikke min skat. Men de kan så overordentligt meget andet. De er friskere. Lettere. Billigere. Og vegetariske. Jeg er fan! Og nu har jeg fået lov til, af søde Cecilie, at dele opskriften med jer. God madlavningslyst -som man siger. I skal bruge følgende: 1 dl quinoa  3 dl vand 1 groftrevet squash 2 groftrevne gulerødder evt. 1 groftrevet rødbede 2 æg 1 dl mel Salt Peber Timian (masser af det) evt. hvidløg   Kog Quinoaen i vandet i 10-15 min. Og køl den ned (vigtigt, så æggene ikke koagulerer). Bland alle ingredienser sammen i en skål. Både quinoa, grøntsager, æg, mel, og krydderier. Form til små deller og steg på panden i olie. De er lidt mere fragile, end almindelige frikadeller. Så hav lidt tålmodighed når I vender dem på panden. Servér evt. med en lækker tomat eller pastasalat.

Velbekomme!