HOLY MOLY! Min Rectus Diastase er helet. Se mine før/efter billeder.

12 uger Jeg har glædet mig som en sindssyg til at vise jer de her billeder. Det er så crazy en forskel der er sket. Jeg er pisse stolt af mig selv, og samtidig virkelig overrasket over hvor lidt der skulle til. Altså jeg troede jeg skulle i træningscenter og løbe 10 km om dagen for at få sådan et resultat. Og så viste det sig at være HELT anderledes. For min mave havde brug for noget helt andet end mavebøjninger. Og jeg vil vove den påstand, at mange kunne have gavn af, at få tjekket om deres mave er iorden. Ej men kig lige én gang til på de billeder. 10 uger er der imellem dem. Det er da for VILDT! Men jeg mener sgu at alle burde få tjekket deres mavse. Efter jeg selv er startet forløb hos Sussi, har jeg fået virkelig mange henvendelser. Henvendelser fra medmødre (ja sågar et par mænd), der har betroet mig hvor mange fingre de har imellem deres delte mavemuskler. Og hvor mange år de har gået med det. Selvfølgelig skal man favne sig selv og sin krop. Med hængende patværk, blævrende (måske tigerstribet) maveskind og en numse i knæhøjde. Det er ikke det jeg siger. Næh nej da. Jeg er så glad for at min numse nu rammer haserne og at brysterne skal rulles op i bh´en. Bestemt! Dét jeg siger er, der kunne måske være en årsag til at maven, 5 år efter sidste unge har forladt ovnen, stadig ligner den huser et minimenneske på 6. måned. Én ting er forfængeligheden, en anden ting er at det rent faktisk kan være usundt at have en så svag bughinde, at indvoldende presser maven ud. For, JEP, det er det der sker. Og kig så lige på mit førbillede igen. Nu med denne info. Jeg synes faktisk det er ret klamt. Så jeg er sindssygt glad for at jeg har været under Sussis kyndige ekspertise. Jeg har været til mit sidste tjek i fredags. Og jeg var ærlig overfor Sussi. "Jeg har ikke fået trænet, som jeg skulle. UNDSKYLD!" "Jeg har også haft splinten af lidt mere end jeg skulle. Nogle dage. UNDSKYLD!" Sussi var god, jeg blev ikke skældt ud. Istedet bad hun mig smide mig på briksen, for så at jorde sine fingre dybt ned i min mave. Det gør ikke ondt. Det føles bare sært. Og hun målte. Og målte. Og ved I hvad? Det var gået pisse godt. Jeg havde ikke rykket mig det store, men det var så absolut heller ikke gået den modsatte vej. Dét kan jeg li´. Det virker det skidt. Ikke virker som i en juicekur hvor man taber sig 4 kg på 3 dage, hvorefter man tager 7 på igen. Næh, det virker som i. Det er holdbart! Jeg er fan. Det må jeg gi´ dem. Men lad os komme til det. Nedenfor har jeg, i  punktform, skrevet mine takeways ned. Hvad har jeg fået ud af det?
  • Tjo, billedmaterialet taler vist for sig selv. Kig lige på dem én gang til (undskyld, jeg er bare så pavestolt!)
  • Stærkere bækkenbund. Uden pis (bogstaveligt talt høhø), så kan jeg nu hoppe trampolin (og nyse, og hoste) uden at sjatpisse!
  • Minimalt med ondt i ryggen. Har døjet en del med ondt i lænden. Sådan kiropraktor ondt. Og det har jeg ikke mærket til længe.
  • Jeg kan holde på en tampon (den lader vi bare stå dér). Havde egentligt sagt til Sussi at dén info nok ikke egnede sig til bloggen. Men på vej hjem tænkte jeg at der måske var andre med samme udfordring. Så hva´ faen. Jeg har ikke noget filter (når det kommer til mig selv) og tør godt sige det højt. Nu bliver tampon siddende, til jeg SELV beslutter at den skal ud.
  • Tabt mig i CM: 22 cm
  • Tabt mig i kg: 0 kg (faktisk tror jeg at jeg har taget 500gr på imellem før og efter billede)
  • Tabt mig i fingre: 11,5
Mål ved start d. 2.3.16: Øverst = 5 fingre – Dyb – 77 cm Midt = 6 fingre – Dyb – 77 cm – Navlebrok Nederst = 6 fingre – Dyb – 91 cm
Mål d. 6.5.16
Øverst = 2 fingre – Shallow– 73 cm Midt = 2 fingre – Shallow/Medium– 70 cm Nederst = 1,5 finger – Shallow– 80 cm
Sådan en genoptræning burde være et offentligt tilbud når man havde spyttet en unge ud. Virkelig. Det synes jeg. Tænk hvor mange (dyre) operationer man kunne undgå? Vigtigt at vide hvis man overvejer at starte på projekt `få-samlet-de-skide-mavemuskler´:
  • Splinten er vigtig, MEN den kan ikke gøre arbejdet alene. Det er øvelserne der gør hele forskellen. Splinten er udelukkende til at give ro til området og sende signaler til hjernen om at `her arbejdes der på at genopbygge noget´.
  • Hav tålmodighed, det skal nok komme
  • Slå ikke dig selv oveni hovedet hvis du glemmer nogle øvelser. Det skal indarbejdes under huden, og det tager tid.
  • Mål dig selv, se hér hvordan man gør.
  • Smut ind forbi Maven og mig og bliv målt til en af deres introaftener.
  • Tilmeld dig Maven og mig nyhedsbrevet. Så får du jævnligt gode råd til hvordan du kan ændre din adfærd og derved få samlet dine mavemuskler.
Det var alt for nu. Tusind tak for at læse med herinde >(og helt hertil) og følge min verden. I kan måske også have lyst til at læse disse (Dag for dag træningjeg har hul i maven, og maveupdate efter 6 uger) indlæg. Og skriv ENDELIG hvad I synes. Kunne godt bruge et par virtuelle highfives på denne hér. Klem mama-flad-mave-C (og husk at følge mig på snappen, jeg har en FEST derinde. Christina-karmamilli. Is the name!)