Tirsdags Tip: Mini Lagkager
Hjemme hos os er vi overhovedet ikke enige om hvad der skal i en lagkage. Jeg vil ha´ bananer, kagecreme (LOTS of it), jordbærsyltetøj, hvid glasur og vingummibamser. Det skal være så det hviner i tænderne. Bastian? Åh han er så voksen. Og sund. Han vil ha´ frossen hindbærcreme, mørk chokolade og kvalitets marcipan. AD si´r jeg bare. Ej det gør jeg jo ikk (JOOOOW jeg gør). Nuvel. Efter i 6 år et helt liv at have spist mig igennem en børnelagkage helt alene over 3 dage (forstår ikke at andre ikke kan li´ den). Har jeg indført et nyt koncept.
- Jeg bager lagkagebundende selv med denne opskrift. Det er overraskende nemt. Man kan nu os købe dem.
- Jeg bruger en udstikker til at lave bunde (eller andet der kan presses ned og forme små bunde -ku være et drikkeglas)
- Vi sætter os ved spisebordet hele familien. Og så bygger man sine egne lagkager.
- Sætter dem på køl til næste dag hvor fødselsdagen skal fejres
- Pynter dem
Ét voíla! Lækre mini lagkager til gæsterne.
Nu har baby Anna jo snart fødselsdag. Og selvom vi på dagen befinder os i de Norske Fjelle. Skal den bestemt fejres når vi er vel tilbage i Brønshøj. Og der er uden tvivl mini lagkager på menuen.
Kunne I bruge tippet? Er det ikke smart? Har I andre gode tips til lagkagelavning?
Imorgen kommer der et indlæg med alle jeres flaske historier jeg har fået tilsendt, efter jeg skrev dette indlæg. Så stay tuned.
Klem MamaC