KONKURRENCE -VIND hele puljen! Værdi 2.294 dkr

66DE766E-4F1A-4062-8E5C-B31B742A1E8D

Indlægget er sponsoreret

MILDE MASKERADE!!! Jeg gad jo HAMRENDE godt selv vinde denne præmiepulje! Min tredje baby, bloggen, har fødselsdag! Jeg har været blogger i et helt år! Da jeg satte mig for at købe domænet en kold februar dag med Anna i maven, havde  ingen anelse om hvad jeg gik ind til. Men jeg nyder det, jeg nyder at skrive og bruger bloggen som en ventil til at få lukket lidt luft ud af min forfatter ballon. Og når man sådan har fødselsdag skal det da fejres. Med gaver. Så i en lille måneds tid har jeg arbejdet på at få lavet en lækker konkurrence til jer. Temaet skulle være: mig. Præmiepuljen er altså gaver jeg selv elsker, bruger, eller virkelig godt kunne tænke mig. Hvad kan I vinde? Alt på billedet til en samlet værdi af: 2.294,- Diamond øreringe fra Annemette Djernæs: 399,- Mummy Love (off course) armbånd fra Annemette Djernæs: 499,- Ramn (valgfri) fra RAMN: 599,- MK olier + Aronia (W og A) fra Maybritt Krewald: 329,- + 119,- Min Barndom fra Specialday: 349,- Hvordan deltager I? I skal blot skrive en kommentar nedenfor. Og hvis I lyster, skriv endelig gerne hvad I bruger blogs til. Og så må man da VÆLDIG gerne følge min FB side. Hvornår finder jeg vinderen? Mandag d. 29 februar trækker jeg en vinder kl 20 (eller når ungerne er puttet).

Jeg har lagt lidt enkelt billeder ind af gaverne. OG TUSIND TAK TIL DE SPONSORENDE VIRKSOMHEDER! Hvis ikke I kender dem? Så har jeg skrevet et par ord om dem:

RAMN Fantastisk koncept. Én ramme = 50 tegninger. Børnefingre kan selv skubbe tegningen ind og så bliver ungerne så stjerne stolte når man indrammer deres kunstværker. Det styrker deres selvtillid og -værd enormt.

Maybritt Krewald Maybritt Krewald - MK – er hjernen bag de fantastiske olier og aronia´er der gør godt for en. Med afsæt i sin viden og passion, har hun udviklet en række skønhedsprodukter ud fra naturens milde og velafbalancerede kraft som kan hjælpe folk med at føle sig godt tilpas og se godt ud. Jeg har selv prøvet dem og skrevet om dem hér. Jeg er fan!

Jewelry by AD Annemette er udover at være hamrende sød, også hamrende dygtig til at designe smykker. Hun er en powerkvinde med sans for smukt design. Hendes vision er, med egne ord, at inspirere os og lære os ikke at være bange for at tage nye smykker på. Det hele ligger i detaljen og man skal ikke underkende vigtigheden af at smykke sig.

Specialday Laver de lækreste bøger af pænt, tidløst design og god kvalitet. Fokus er at have en bog med minder fra livet som børnene kan få med sig en dag. Jeg har allerede skrevet lidt om Annas bog hér. Den er så fiin.

Ramn mk i-am-mummy-love-forgyldt-onezize gold-diamond-orestik-1-par-onesizespecialday

Knæk og Bræk, Held og Lykke, Break a Leg.

Jeg krydser fingre og håber I vil lege med.

Mange klem MamaC