Goddag til nyt look

blog makeover Bloggen har fået et mindre facelift. Anna og jeg har været i Trommesalen idag. Der var kaffe (varm), croissanter og godt selskab. Vi skulle nørde den. Eller. Anna sku´ charme og jeg sku´ nørde. Bloggen havde fået rynker og havde brug for et collagen boost (er det ikke det det hedder?). Så flankeret af super søde Jordemoder med Lillemor og åndssvagt underholdende Anne bag Deppeandthelostsock, blev vi kloge. Daniel der er ophavsmand til fagandfab, gjorde sit ypperste for at der ikke gik mødregruppe i den og berigede os alle med nye looks. Jeg er selv pjattet med det. Den er stadig under ombygning. Men de største forandringer. De er lavet. Hvad siger I? Jeg har lavet en ny tagline. Den tekst der står under mit bloglogo (karmamilli) helt i toppen.

"Dumme dumme mor!" = "Se mig, mor!"

Jeg havde brug for at der skete noget nyt. Noget der beskrev bloggen uden at drukne i ord. Eller var kedeligt. Idéen kom da søde Anne, på sølle 5 min., lavede en brainstorm med mig. Jeg fablede løs om alt muligt, med en masse fine termer. Hun sagde:

"Det lyder så fint. Hvordan ville du forklare en 7-årig det?"

Mig: "Øøøøøøøh"

"Det ved jeg ikke. Men et eksempel kunne være, da August igår råbte `dumme mor´ til mig i 10 min. Og det gik op for mig at han i virkeligheden råbte `SE MIG MOR!´ Når jeg får sådanne åbenbaringer, så skriver jeg om det. Måske andre ku bruge det."

Anne: "THERE YOU GO!!!"

Men hvad siger I? Kan I li´ det nye? Nogle input? Gode idéer? Mangler?

Jeg vil elske at høre jeres mening. Det er trods alt jer der tjekker ind her dagligt. HVILKET JEG KNUSELSKER!!! Det må I aldrig betvivle.

I skrivende stund har jeg plantet min flade røv i sædet på Café Europa. Dén ved Storkespringvandet. Caféen, ikke røven. Anna sover udenfor. Og jeg er omgivet af damer i matchende leopard hatte og handsker.

Må I have en fabelagtig weekend. Drik for sivans en sjus. Dans på bordene til den lyse morgen (eller noget). Og hjælp en fremmed. Det varmer alle!

Klem Mama C

- Billedet er iøvrigt Annes über lækre kiddo der er ved at æde Anna i et bagholdsangreb.