Babytegn -Bog anbefaling og en julemærkemarch

babytegn1- Sponsoreret-

Babytegn er bomben! Hvis I spørger mig. Jeg har tidligere skrevet om vores erfaring med brug, da August var en bettefis. Læs med hér. Dér kom jeg med et tip om at klippe en plakat i stykker. Dét læste Rebecca. Rebecca Willms er forfatteren bag 2 bøger jeg lige har fået med posten. På én og samme tid blev Rebecca ked af, at jeg havde ødelagt hendes plakat. OG blogget om det. På dén anden side syntes hun idéen var for god til bare at lade sive ind og ud af det andet. Så Rebecca skrev til mig. Om jeg, qua mine erfaringer og igangværende øvelser med bette Anna, ville kigge på hendes bøger. JA DA! Vil man hoppe direkte til anmeldelsen og ikke høre om vores weekend. Så scroll ned til billedet af Anna. Vil I kun høre om vores weekend? Så stop ved billedet af Anna. Plain simple. Fredag? Har jeg glemt hvad vi lavede. Lørdag? Har jeg blogget om hér. Så dét har jeg ikke glemt. Idag? Har vi været på den årlige Julemærkemarch. En familietradition vi har haft så længe mit øje rækker. I år med, intet mindre end, 28 familiemedlemmer i lige linie fra olderne (min mormor og morfar). Og det var endda uden dem. Sådan på fysisk jord. Om man vil. Konceptet er møg hyggeligt, vi går 5 eller 10 km i samlet flok. Spiser æbleskiver og frokost med fællesbuffet just derefter. Til alle der har lyst er der en lille julemærkemedalje til uniformen. I år designet af intet mindre end H.M. Dronningen. Som én af oldebørnene på 9 så fint sagde.
"Se mor, julemærket er designet af H&M dronningen!"
HAHAHA. En kommentar der ledte til en diskussion om hvorfor hun egentligt hedder Hendes Majestæt. Er hun da en andens? Og ikke sin egen? Godt spørgsmål unger. Al overskud fra denne march går så til julemærkebørnene.jmjm1 Nu er vi kommet hjem, August er bogstaveligt talt faldet i søvn på sofaen. Anna? Står i blemås og vinker til Juleønsket på TV2. But of course. Mig? Glæder mig ustyrligt til at smide fusselankerne under det nyvaskede dynebetræk. Til en omgang samsovning med yngstearvingen. Seneste forsøg på roligere nætter. Slår, indtil da, tiden ihjel med lidt blogging og venter på søvntoget. Som man fanme sku tro var ejet af DSB, med de besøgstider. Og så var der den anmeldelse. babytegnLola lærer babytegn En udemærket børnebog. Den er med sine hårde sider og simple tegninger ideel til de helt små. På venstre side er der hele bogen igennem forslag til tegn man kan lave undervejs i historien. Anna er, med sine 8 mdr, lige tanden for lille til at få læst bog. Men er man komplet nybegynder? Kan den være en stor hjælp og inspiration til at lære babytegn, og huske at få koblet både tegn og tale. Ville jeg selv købe den? Hvis jeg var førstegangs tegnbruger ville jeg helt sikkert overveje det. Men som andengangs, har jeg det tilpas meget under huden så jeg helt automatisk laver tegnene når vi læser. Tegnbøger eller ej. babytegn2 Babytegn Til trods for at jeg har gennemført babytegn med ét barn allerede, er jeg positivt overrasket over denne bog. Jeg lærte faktisk noget nyt. For ikke at sige en hel del. Der er åbenbart en masse ny forskning der taler babytegnenes sag. Og hvor er det dog fedt at få et par replikker og facts man kan smide i hovedet på de skeptikkere der måtte krydse ens vej.
Forskningen viste også, at babyer, der bruger babytegn, har langt færre frustrationer over ikke at blive forstået. Ligeledes bliver forældrene også langt mindre frustrerede... (citat Babytegn s. 24)
Dét er noget jeg kan forstå! At mindske unødige frustrationer er regel numero UNO herhjemme. Derudover er den super nem at gå til og meget overskuelig. Den giver gode råd og tips til hvordan man kommer igang og hvordan man sikrer succes. Det hele på en læsevenlig og let tilgængelig facon. Rebecca har i dén grad luret at børnefamilier ikke er målgruppe for murstensromaner. Men at opslagsværk, er lige os! Som bonus indeholder den et par sange med tegn, samt en komplet oversigt over tegn man kan bruge. Ville jeg selv købe den? JA! Ikke i tvivl. Jeg er meget postitivt overrasket. Iøvrigt har babysigning en konkurrence kørende på deres IG profil indtil 4. advent, hvor man kan vinde denne bog. Har jeg lige fundet ud af:-) Måske det var noget? God søndag Mama C