A thousand faces of a baby

Vores yndlings børne apps

ipad2

Jeg indrømmer det (gerne) blankt. Vi bruger devices herhjemme for at få ro, og tid. Som jeg for nylig filmede på snappen, så er Mascha og Bjørnen mine bff´s om morgenen. Uden dem, intet bad til moi. Er det politisk ukorrekt? I don´t give a shit! Bliver mit barn tv narkoman? I think not! Lad mig fortælle hvad der i dag skete her i sommerhuset.

Vi har brug for at få tømt Netto poserne, sorteret ting der skal på køl, få gemt August´s fødselsdagsgave væk, samt sat over til Pasta Carbonara (i øvrigt en pisse lækker opskrift Bastian har introduceret mig for, og som jeg tænker jeg vil berige jer med én af de nærmeste dage. Nu er der iallefald lækre fotos i Nikonkassen).

August tigger og beder, om ikke vi vil hjælpe ham med at fange sommerfugle. I øvrigt en sport han er svært godt til. Og som jeg HADER! Jeg ved ikke om I ved det, men jeg er hundeangst for de kræ. Alt andet kryb? Pisse lige meget. Sommerfugle!?! FÅ DEM VÆK!!! Som I få dem HELT væk.

Nå, vi siger så til ham, at han mægtig gerne må sætte sig med ipaden og se en tegnefilm. Hvortil August svarer: “Neeeeej, jeg vil ikke se tegnefilm, jeg vil hellere ud og lege!”

Fjollede dreng. Og vi har ikke været nærrige med teknologisk underholdning. Omvendt er han på ingen måde oversøbet i det. Måske det bare handler om at lære ungerne at udvikle et sundt forhold til det. Ligesom med slik. Hvis man gør slik til noget helt særligt og ophøjet, og som man kun må få om fredagen, så vil de sgu da ha´ det hele tiden. Fuldstændig som ham den lækre i baren, som alle pigerne vil ha´, som kun er der om fredagen og i øvrigt ikke er interesseret. HAM vil alle ha´. Bastian, du er selvfølgelig min fredagsslik. Bare lige for at få det på det rene.

Tilbage på sporet Christina. Du ville fortælle om de 5 apps, dine børn bruger mest. YESSIR! I forgot, undskyld, jeg blev grebet af stemningen. Here goes!

 1. Ramasjang: Fin app fra tv, hvor man kan bage kage med Rosa, samle kryb, spille på prutteklaver, hjælpe Vilde Venner, og virkelig meget mere. Alder: Fra 2 år
 2. Dyr Puslespil: Puslespil med dyr, i 3 forskellige sværhedsgrader. Nemt for børn at gå til, da man kan se dyremotivet og bare skal placere brikken korrekt ovenpå. Alder: Fra 2 år
 3. SoundTouch: Denne har jeg os anbefalet på snappen. Vi har købt den udvidede udgave hvor der er billeder af både dyr, biler, husholdningssager, instrumenter, etc. Når der trykkes på billedet afspilles lyden. Alder: 1-4
 4. Lego Trains: Man samler sit eget tog, fylder det med gods og kører igennem landskabet hvor der kan trykkes på alt i baggrunden. Alder: Fra 3 år
 5. Rasmus Klump: Se små videobidder med Rasmus Klump, hør musik, lav puslespil, spil vendespil, mal og dekorér pandekager, mm. Alder: Fra 2 år

Har I nogle apps derhjemme der hitter MAX??? Åh del dem endelig med mig, vil mægtig gerne blive klogere og udvide arsenalet.

Klem MamaC

6 kommentarer

 • Tina M

  Youtube har reddet mig mangen en morgen, hvor jeg netop også gerne ville have et bad 🙂 Postmand Per, Teletubbies, Pocoyo, Brandmand Sam, Byggemand Bob, og alle de der gode “tegnefilm” med børnesange der kører i en uendelighed 🙂 Mikkel er 17 mdr, og kalder den for “paaaa”. Altså iPad’en 🙂 Vi gemmer den væk, medmindre han trænger til en pause eller han vågner for tidligt. Eller er syg, så er der fri adgang til paaaa. Og juice og chips også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   HAHAHA Juice og chips! SPOT ON! Paaaa!? Det er da for sødt:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Arts World fra disney. Den er min datter på 2,5 vild med og rigtig mange kreative ting til de små i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ih den må jeg os hente. TAK Sandra😘.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  My play home, bugs buttons, pepi bath hitter her i huset (3,5 år)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   UH! Tak Helene, dem må jeg straks ind og hente!!! MEGA TAK!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A thousand faces of a baby