Kære trætte mor, denne her er til dig!

VIND TO NÆRVÆRSpakker fra Designed Learning!

konk-dl[Sponsoreret… AF MIG SELV!!!] Vi har knoklet på, som nogen har bemærket, i over 1 år. Vi har gennemtænkt hver en lille detalje. Alt har fået opmærksomhed og kærlighed. Selv de små skruer der følger med i pakken, er nøje udvalgt. Og det lærte vores `hørposeleverandør´ også, da jeg i weekenden var nede for at hente 100 hørposer i Næstved, og han undervejs havde ændret til en anden type….

“ÅH jeg troede ikke det betød noget!?”

ALT betyder noget for Loui og jeg. Vi vil give det bedste af det bedste.

Vi lancerede i torsdags, vi har allerede sendt de første pakker afsted (as we speak er Loui på tanken med 4 styks der blev bestilt i dag) og de OSER af kvalitet og kærlighed. Hver og én. De er fyldt med lækre produkter, og hyggelige overraskelser.

Hver gang vi får en ordre, har vi kodet websitet til at sende en mail med ordlyden : “JUHU VI HAR FÅET EN ORDRE!!!”. Det kan man KUN blive glad i låget af!

Men de skal jo ud og arbejde i familierne de pakker. Så derfor vil vi MEGET gerne udlodde 2 sæt. Ét til eget brug, og ét man kan give væk til en familie man tænker ville være glad for den! Måske en julegave?

Sådan deltager du:

 • Der er tre steder man kan deltage, smid en kommentar her på bloggen under dette indlæg. Smid en kommentar på Karmamillis Instagram. Og/eller læg en kommentar på Karmamillis Facebook opslag.
 • I kommentaren må du MEGET gerne skrive hvem du vil vinde til, og så ville vi blive super glade for feedback på det vi har udviklet.
 • Du må HJERTENS gerne følge Designed Learning på Facebook og Instagram. Vi lover ikke at spamme.
 • Vi trækker én vinder af begge pakker på lørdag d. 16 december om aftenen, når ungerne er puttet!

Hvad kan du vinde?:

 • To sæt af vores Nærværspakke (se hvad den indeholder hér), ét til dig selv, og ét til én du kender! Til en samlet værdi af 998,-

Af, alt hvad vi tjener på pakkerne nu, går der i øvrigt en portion til Børns Vilkår, og resten går direkte til udvikling af nye seje produkter der kan hjælpe med nærvær og ro i en travl børnefamilie. Så på den måde støtter man både vores projekt, de familier der på sigt kan blive glade for de næste produkter i rækken, og Børns Vilkår. WIN WIN WIN!

Er det den perfekte julegave?

 • JA! JAJAJAJAJA! Den er perfekt! Fordi alle vil få glæde af den. Hele familien. Store som små. Tro os, vi har haft den hængende i et halvt år. Den er perfekt som gave fra forældre til børnene. Men også fra bedsteforældre til børnebørnene.

Jeg tror jeg slutter af med et par værdiord om vores bette biks. Så ved I hvem vi er. Ellers surf ENDELIG rundt inde på vores site. Der ligger en masse spændende ting. Ganske gratis (det meste af det).

Familie –  Nærvær – Kvalitet – Social Ansvarlighed

OG DET VILLE VÆRE EN KÆMPE HJÆLP OM I VILLE HJÆLPE MED AT DELE OPSLAGET PÅ DE SOCIALE MEDIER!

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

29 kommentarer

 • Jette

  Den ene pakke ville jeg selv beholde til vores børn på 7 og 4 år. Den anden pakke ville jeg tage med på arbejde (jeg er pædagog) og se hvordan den kan virke i de rammer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Glædelig december

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Til min datter 🙂 sååå fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er simpelthen intet mindre end genialt, det som I har gang i! Og jeg ved hvad jeg taler om! Jeg vil gerne vinde til familien på den anden side af vejen, der ligesom os selv har for lidt tid! For lidt tid generelt – men især for lidt af den dyrebare tid vi har med vores børn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej havde helt glemt også at deltage her 😍 Ville så vildt gerne vinde jeres mega lækre nærværs pakke. Bare ordet er fedt ☺️ Også gerne en til min søde veninde Stella ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Som lærer synes jeg, at jeres idé er genial! Jeg elsker at undervise i dyr og lande, så jeg vil elske at kunne gøre det med min datter herhjemme! Den anden pakke skal gå til en god veninde og hendes skønne dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvor ser det fint ud. Tro virkelig det kunne være med til at samle familie. herhjemme, som rummer 4 børn ml 1 og 11 år. Den ekstra pakke skulle gå til min veninde og deres 3 dejlige piger ml 2 og 8 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Elsker ideen med plakaten der både kan give et samvær med ens børn og være flot væg pynt . Noget der både kam bidrage udseendes mæssig til børneverden med også voksen.
  Vil gerne dele med en veninde der selv har en søn og sikker på de også vil finde glæde i at snakke om dyrerne . Her hjemme elsker vi ihvertfald at snakke/kigge i dyre leksikoner og gå på opdagelse udenfor . Og i en travl hberdag er det også dejligt at kunne samles om noget helt simple som jeg synes jeres plakat gøre .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Da min egen datter kun er 1,5 ville jeg virkelig elske at vinde denne præmie og give dem videre til min søsters tvillinger på 4 og min svigerindes datter på fem. Så kunne man jo altid håbe på det ville gå i arv når eget yngel bliver gammel nok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Jeg synes I har fundet den fineste ide til samvær i familien og jeg vil utroligt gerne prøve det af i min lille familie. Den anden vil jeg give til min søster og hendes familie, så de også kan få mere nærvær i deres lille travle familie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg ville forære min svigerinde og svoger gaven, da de i sommers er blevet forældre til deres anden pige 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg vil rigtig gerne forkæle min nevø med sådan en skøn pakke. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg ville forære den ene til min veninde, der ligesom jeg selv har pseudotvillinger og sikkert også kunne bruge noget at samles om som familie 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Min niece på 9 er helt vild med dyr for tiden – faktisk ønsker hun sig bøger om fugle og pattedyr i julegave, og jeg har både været på hyggelige ture i naturen og zoologisk have med hende, hvor hun spørger løs om alting konstant! 🙂 Jeg synes jeres projekt virker helt vildt spændende, og en god kombi af læring, leg og smukt design.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Øbro

  Jeg ville vinde til min dejlige datter Anna på 8 år. Vi trænger til mor-datter tid ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia

  Jeg har fulgt jeres rejse her på bloggen og har været virkeligt spændt på hvad I kom op med – og det lever fuldt ud op til mine forventninger👌💪 Så flot et plakat og fedt med de mange variantioner af spil (ikke mindst hensynet til forskellige aldersgrupper af børn i familien).
  Hvis jeg er den heldige kartoffel så skal min søde folkeskoleveninde Ida vinde et eksemplar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg har fulgt med det sidste år og tænker det må være den vildeste proces at komme fra tanke til konkret produkt!
  Jeg vil hjertens gerne vinde til mig selv og min lille familie med tre børn på 1, 3 og 5 år!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Ej hvor ser det spændende ud! Og vildt flot samtidig. Ud over at min egen familie vil få stor glæde af det, vil jeg også rigtig gerne vinde et sæt til min svigerinde og hendes familie. Vi har hver 2 børn og alle fire vil få så meget glæde af det. Vi elsker ting med læring i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det er en super god idé!
  Jeg vil forære den ene til min kærestes nevø og niece. De ønsker sig plakater til værelset i julegave, men denne er desværre lidt over vores budget. Vinder jeg, får de den som en ekstra ting 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ville elske at vinde pakken til min søn og mine nevøer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MIchelle

  Min datter Sne ville være ellevild over så mange fine dyr og det ville føre til mange gode snakke! Den anden ville jeg forære til min skønne svigerinde som er den bedste mor for min lille nevø Sigurd og min svigerinde vil om nogen sætte pris på den fantastiske kombi af lækkert design og børne”legetøj” 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Odgaard

  I er helt vildt seje! Jeg er RET LUN på jeres koncept og ku’ vældig godt tænke mig at få jeres produkt i hænderne. Jeg har selv (tre) små børn og kæmper en daglig kamp for at finde overskud og tid og rum til mere nærvær. Den anden pakke ville jeg forære til min ene søster, der også har små bananer. Designet ville også passe SÅ godt ind hjemme hos hende 🙂

  Dejlig dag til jer to. Seje iværksættere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Minna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickolass

  You girls – hvor er I seje, og hvor er det et top cool projekt, I har gang i!🌀👊💎Og super hyggeligt og sjovt lyder det heldigvis også til oven i alle anstrengelserne – kæmpe kudos og all the best herfra! 💯🍀😃Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde det ene sæt til vores søn Sander på 15 mdr., som elsker Zoo og bøger med dyr og grinende siger som både en løve og en ko og laver abe-moves med armene. 😂Det andet sæt skulle være til min søsters og svogers to piger på hhv. 3 og 6 år, som bor på Fyn, og som er meget dyreoptagede og -kyndige, bl.a. nok fordi, at begge forældre er biologer og herligt gode til nærvær og dialog med deres piger. Vi ville alle med stor fornøjelse give konstruktiv feedback på den på alle måder fine pakke, hvis vi vandt. 😃Uanset hvad så rigtig glædelig julestemning herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er så vild med jeres idé, og det ville være så skønt at forkæle andre med sådan en dejlig overraskelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi kjeldgaard

  Virkelig fint det I har lavet. Mine 2 ældste døtre har børn. Så de skulle dele gevinsten som vitterlig er en gevinst for familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Glædelig juletid:-)
  Jeg synes simpelthen det er så gennemført og genialt det I har udviklet:-)
  Som gammel skolelærer så går jeg jo ind for at udvikle og støtte op om vores børn.
  Jeg har et par børnebørn lige i alderen for jeres pakke, som vil kunne få så stor fornøjelse ud af pakken med deres forældre eller gamle jeg:-)
  Hilsner og tak for jeres koncept:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har sådan gået og håbet på dette, mens jeg pænt overbeviser manden om at det var en rigtig god familiegave til os selv! Jeg er meget imponeret og det I har lavet – så pakken vil bringe glæde her og så synes jeg den anden pakke skal hjem til min veninde med en dreng der elsker dyr og en pige der snakker som et vandfald☺️😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Super sejt projekt – vi (familie på 5) tester meget gerne, og jeg ved lige hvor det andet sæt ville bringe lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære trætte mor, denne her er til dig!