REJSEDAGBOG d. 22.12.2016 -HAN KAN SVØMME!!!!!!

Vil I se hvad jeg har købt? -med op til 60% rabat

boozt

Indeholder affiliate.

  1. Modstrøm til 40% 270dkk –  2. Day Birger til 50% 249,59dkk – 3. Saint Tropez til 35% 227,47dkk – 4. Samsøe og Samsøe til 40% 240dkk – 5. Vila til 349dkk

Jeg har ikke købt tøj siden juni måned 2016.  TOTUSINDOGSEKSTEN! Det er lang tid. Men vi tog ligesom en beslutning om at spare, da jeg startede mine planer om at starte virksomhed.

I November måned begyndte mine sorte jeans så at vokse fra mig. Så jeg lovede mig selv et par nye sorte bukser. Når Januarudsalget startede. Det blev idag. Stærkt fremprovokeret af en nyhedsmail fra Boozt om op til 60% rabatter idag. Så jeg rykkede. Og ganske som når jeg går i Netto efter 1 l Letmælk, og kommer hjem med 88 andre sager. Blev det til lidt mere end et par bukser. Men jeg er vild med det. Og det hele kan bruges til forår og sommer også. WIN!

Bare et tip fra mig. Er der noget I står og mangler? Så klik ind og se om de kan hjælpe. Det kan de højst sandsynligt.

Klem herfra sofaen, hvor jeg glæder mig til om 2 dage, når pakken ankommer. Nu håber jeg satme jeg kan passe det!

 

 

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSEDAGBOG d. 22.12.2016 -HAN KAN SVØMME!!!!!!