Vasa! Vi er på vej

Vil I følge mit Vasaløb live mandag?

Så er det imorgen, kl. 7.30, at startskuddet til Vasaloppet (Oppet Spor, mandag) går.

Er der flere Vasaløb?

Til de som ikke er ligeså meget inde i det der langrend, så er Vasaloppet én af de største begivenheder i Sverige. Faktisk er det en hel uge, der starter med Oppet Spor, idag og imorgen. Oppet spor (som er det vi skal løbe) er
fuldstændig det samme som det officielle Vasaloppet, samme længde, samme alt, eneste undtagelse er at der ikke er medaljer (but who am i kidding, jeg ligger sgu nok ikke til medaljer alligevel). Tilgengæld er der kun 5000 der løber oppet spor, til sammenligning med ca. 17.000, man skal kæmpe om pladsen med, på det officielle Vasaloppet som Vasaveckan slutter med. Og så er det omtrent halv pris for Oppet Spor.

Vi har sovet umanerligt godt i nat

Marie og jeg deler værelse, og jeg har frivilligt hapset overkøjen. Vi vågnede først (grinende) da kroppen selv syntes den var færdig med at sove. En vild fornemmelse som småbørnsmødre.

Her til formiddag har vi været nede i startområdet for at hente startnumre og købe det man manglede, personligt har jeg købt et Kari Traa pandebånd, der hed `Cloud´ (eftersom jeg arbejder med Cloud, kunne jeg jo ikke vælge andet).

Nu har vi smurt ski, om lidt skal vi have frokost og så skal vi ud på en prøvetur på skiene.

Imorgen går starten kl 7.30 for vores startgruppe. Så vi forlader nok hytten omkring kl 6.10, for at nå at finde p-plads, aflevere baggage der skal køres til mål, og finde vores startgruppe.

Hvis I vil følge mig imorgen?

Så er der flere muligheder.

  1. Instagram. HVIS signalet (og overskuddet) er til det, vil jeg lave stories undervejs. Så hop endelig ind og følg med. Jeg poster allerede flittigt med stories.
  2. Der findes en ret fin app (Vasaloppet Vinter), man kan hente, og følge mig på ruten (koster 9 kr).
  3. www.Vasaloppet.se, der kan man også følge med.

HUSK, sådan finder du mig:

Jeg løber: Oppet Spor, mandag (og altså ikke det der hedder Vasaloppet, jf. ovenstående, når du skal søge på mig)
Mit startnummer: 3590
Mit efternavn: Havning

Ønsk os alle sammen held og lykke, og send ENDELIG gode vibes eller sms´er undervejs. Jeg får beskederne ind på mit ur, så kan se dem med det samme.

Sidste gang jeg løb, brugte jeg 10 timer og 30 min. Mit mål i år, er at gøre det hurtigere end det.

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

1 kommentar

  • Tine

    Og det gjorde du sørme! Så lige du er kommet i mål på lige under 10!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vasa! Vi er på vej