I de sidste 36 år...

Vi kysser 2018 velkommen!

bce69dd0-b6cf-479f-8648-682b316e884dJeg ligger i sengen, yngstebarnet ligger lige til venstre for mig og nusser min arm. Kl er lidt i 14 og vi er trætte. Jeg kan høre Bastian og den stores tegnefilm inde fra stuen. Hvor jeg ved de ligger under hver deres dyne og putter.

Vi havde en vildt hyggelig fest igår. Stik imod alle normer var der gået helt P3 ‘gæsten og festen’ i den i Hareskoven. På få dage gik vi fra bare at være os nytårsaften, til at blive 18 mennesker i total. 10 voksne og 8 børn. Og ingen af de fem par kendte hinanden. Undtagen Bastian og jeg. Vi kendte alle. Fællesnævneren? Vi har alle børn fra 12’ og en toer fra 14’/15’.

Og det gik SKIDE godt. Bastian tog som vanligt HELE Madtjansen. I år havde han lovet mig at han ikke ville stå i køkkenet en hel dag. Det gjorde han heller ikke. Han stod der i TO!!! Men hva faen, jeg elsker at jeg har en kæreste der er så ferm i et køkken, at vi jævnligt har lyst til at melde ham til Masterchef. Og at jeg iøvrigt nærmest aldrig laver mad, andet end havregrød. Men det gør jeg satme os godt!

Bettepigen gik omkuld 23.30 med ordene, godt nytår mor, jeg elsker dig, mig ikk træt, mor!!!

Bum! Og så sov hun.

Min store dreng hoppede fra sofaen, ind i det nye år, og direkte ind i mine arme og storgrinede, så mine tårer trillede. Én af de slags øjeblikke, man gemmer for evigt et helt særligt sted.

Vi andre drak Moscow Mule og de frækkeste White Russians på fløde, og lakrids. Og imorges så huset ud fuldstændig som min krop følte det. Vi lugtede os cirka ens.

c09f1840-98ac-48c6-b380-9e3710f5e297

a4602a80-fb07-414e-a78f-ab2fcea941ed

8 timer og en lur efter….

bf3713ee-8c66-406e-a434-6a014fa7aee7
273a120c-840e-4b94-9b2c-c43f13923c90

En helt perfekt nytårsaften, der på alle mulige måder var bedre end vores sidste. Den kan I læse om hér!

Vi kysser 2018 hjerteligt velkommen og glæder  os helt vildt til at se hvad det kan byde!

Og inden jeg lukker øjnene og drager til drømmeland vil jeg gerne benytte chancen til at sige MEGA TUSIND TAK for alle jer der stadig læser med herinde. Det er det hele værd, når det man skriver kan skabe noget for nogle andre. Tak!!! Og godt nytår!!!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I de sidste 36 år...