Device fri pinse og en sommervenlig Rosé

Vi gjorde det! Vi fik det!

img_2363“Seriuosly! Fuck dig!” 

Jeg taler i tlf med Anne. Jeg har lige fortalt hende at vi får nøglerne til vores nye hus, d. 1 august. Handlen er gået igennem!

“Næste gang du ringer og beklager dig over, at du synes livet er lidt tough! Så vil jeg svare: Vi tales ved om 6 måneder!”

“For faen woman, tingene flasker sig fanme altid for dig!”

Forsætter søde Anne ufortrødent. Det hele vældig kærligt ment.

Men hun har ret. Det har sgu flasket sig meget godt for mig. Og thank god for det! For hvis man kan tale om modenhed i huskiggeri, så var jeg tæt på at være den brune, yderst bløde banan i bunden af køleskabs-frugt-skuffen.

Vi har kigget i snart et år. Vores eget hus har været til salg siden oktober, og solgt siden marts. Vi skal overdrage nøglerne til vores eget d. 15.8. Og nu kan vi altså flytte direkte ind i det nye. YAY!

Vi har været omkring mange forskellige tanker og muligheder. Vi har hele tiden helst ville til Hareskov By, men da der kun er 8 huse til salg, har vi med vilje udvidet søgefeltet til Virum og Holte. Men som d. 15 (temmelig kritiske ) august nærmede sig, blev vi enige om at sætte en deadline.

Så d. 15. juni ville vi have udvidet søgningen til lejeboliger i Vanløse, samtidig med vores reelle boligsøgning.

Alle muligheder har hele tiden indebåret (kan man sige det), optionen for både byg-selv, renovér noget gammelt hejs, og plug n´ play huse.

Vi er endt med det sidste. Det eneste det kræver er en spand maling eller 20. Vi kan overtage d. 1 august, hvilket giver os 14 dage til at komme på plads. OG det ligger i Hareskoven. På byens, efter sigende, bedste børnevej. Hallefuckingluja!

Det faldt på plads i torsdags kl. 15.21, og siden da har roen så langsomt indfundet sig på Honningkrukke matriklen.

Igår var der sommerfest i børnehaven, og jeg så for første gang min store dreng oprtæde i cirkus. Den sejeste lille cowboy, med en alt for stor hat, iført en kasse forklædt som hest, jeg NOGENSINDE har set. Heldigt jeg bar solbriller, for jeg stortudede af stolthed!

Idag har vi været ovre hos nogle gode venner, og efter et smut til Vanløse byfest og Live Eldorado med Jørgen De Mylius i guldjakke på scenen, er jeg hjemme alene med ungerne.

Begge sover. I min seng. Jajaja dårlig vane. Og den skal brydes når vi flytter. Virkelig det skal den. For vi har ikke noget gæsteværelse i det nye. Og sofaen!? Det kommer ikke til at ske.

I tv´et kører filmen Juno. Ved ikke helt hvad jeg skal synes. Men den er fin at blogge til. Jeg behøves tilsyneladende ikke at følge med i alle minutter. Ved siden af mig, på sofaens armlæn har jeg indrettet mig med en ristet bolle med ost, og chokoladepålæg. På hver sin halve. Ikk´?

Men for faen guys! VI HAR KØBT ET HUS!!!! OG JEG ER SÅ ROCKER GLAD AT JEG IKKE KAN VÆRE I MIN KROP!!!! Jeg ville jo virkelig gerne have fortalt i detaljer om hele vores proces, imens det stod på. Men med én googlesøgning, ved man alt om mig. Kapitel 1 i bogen om forhandlingssituationer, lad ikke modparten kende til dine dybeste tanker.

Men nu ved I det! Og jeg kan komme videre med mit liv. Og min blog. Og indretningen af det nye hus. Og Juno, omend jeg synes den er lidt kedelig. Fuck it, jeg smører mig en krydderbolle mere, og hænger lidt vasketøj op.

Håber I har det super godt på den anden side af skærmene, om det er i sofaen, til byfest med Gasolin, eller kold rosé på terrassen.

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

   

6 kommentarer

 • Yay!!! Glæder mig SÅ meget til at se huset og til at du en dag byder på en krydder og et glas rosé!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke Christina!! Det lyder vidunderligt ❤️❤️ Jeg håber du deler billeder af det, når den tid kommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke – hvor er det fedt, at det hele sådan flaskede sig😄👍🏡 Jeg glæder mig til at se billeder og følge med i indflytning i det nye hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Glæder mig så meget til at se jeres nye hus live 👌🏼👌🏼 Tillykke med det smukke. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Stort tillykke med I er nået i mål med hus processen…og så endda inden deadline. Fedt 👏🏼👏🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Stort tillykke, hvor er det fedt! Hvis du en dag skulle bevæge dig mod Værløse (vi har faktisk et lagkagehuset-udsalg i byen, udover det lækre Farumhus) så byder jeg gerne på en træstamme. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Device fri pinse og en sommervenlig Rosé