Så luk dog den bog!

Verdens bedste Bedster! Lidt om smykker, et plankeværk og et job

20160428_080637741_iOSWeekenden er på hæld. Solen står knivskarpt i horisonten. Og det smukkeste lys spreder sig over 2700. I skrivende stund aner jeg knapt hvad jeg har brugt den på. Weekenden altså. Kender I det? Thank god for Snapchat, som jeg er blevet mægtig stor fan af. For nårh ja! Igår smækkede jeg Ansen i Bugabooen og drog på eventyr til Nordhavn. Udstyret med frugtsmoothies og brikjuice, skulle vi forkæles med StineA smykker. YAY! I strålende humør ankom vi til Østbanegade og kollektionssalget, for at blive mødt af en, ved første øjekast, ganske overskuelig kø. Mindre overskuelig blev den, da de forreste adspurgte i køen havde ventet i over en time. ÈN TIME! Jeg kiggede ned på Anna, der var 14 min. fra at gå i lur. 14 min. der, i det rigtige forum, kunne være ganske udholdelige. Men det forum indebar ikke en kø på Østerbro. I regnvejr. For i samme sekund begyndte det at dryppe. Så vi takkede pænt nej til kø og smykker (øv) og tøffede hjem igen. 7 min. efter sov Ansen.

Igår aftes havde jeg givet Bastian fri. Når man sådan siden juleaften, hvor August smed sutten, har brugt imellem 1-1,5 time på at putte børn. HVER AFTEN. Så når man til en slags mæthedspunkt hvor man har BRUG for bare at være sig selv. Mere end hvad et udvidet toiletbesøg kan klare. Så igår fik Bastian udgangstilladelse. Normalt ville jeg i samme situation have panik-morset SOS til samtlige bedster og håbet at nogen ville bide på krogen. For Guderne skal vide, at når det har været svært at putte ét barn herhjemme. Så har det været noget nær umuligt at putte to. Og da slet ikke som soloparent. Men igår tog jeg en masterbeslutning. Nu måtte vi lære det. At være alene med begge børn. BÅDE til mad. OG til putning!

Okay,jeg ringede til min far. Men de kunne ikke. Og så ringede jeg ikke til flere. I swear!

Så jeg var alene. Og det gik pisse godt! August affandt sig med kun at få godnathistorie, en mysser og så at ligge og falde i søvn til en Peter Plys fortælling. STORE SAGER! Anna var lidt sværere, hun insisterede på at have sin pegefinger i min næse for at kunne sove. Men jeg var træt, så det gjorde ikke noget. Og allerede kl 21 lå vi derfor arm i arm og boblede. Eller finger i næse, nok nærmere.

Idag har August været i teater med mormor, bedstefar og verdens bedste kusine Freja. Jeg elsker at bedsteforældrene på magisk vis har indtaget hver deres opdragende rolle overfor ungerne. Og med opdragende mener jeg, at de har hver deres interesse som de mægtig gerne vil give videre. Farfar er mega sej til at bygge ting og lege med tog og se på tog og tale om tog. Det er farfars ting. Farmor er hamrende god til at hive ungerne ud i naturen. Se på dyr og finde sære planter. Morfar er legebarnet. Morfar har en fantasi der kan hamle op med en hel børnehave til sammen. Hvad han ikke kan finde på at røverhistorier. Og ungerne LABBER det i sig. Og så er der mormor. Mormor der er den bedste i verden til at krydre ungerne med kultur. Vise dem byen, tage dem i teateret, og på museer. Det er sgu da fantastisk. Med sådan en flok bedster i bagagen, kan det da ikke gå helt skævt.

Speaking of bedster. Så er farfar igang med at indhegne vores have. Et projekt vi har haft på tegnebrædtet siden vi købte huset for 5,5 år siden. Nu, med 2 udbrydder konger, var tiden inde. Og da vi er tæt på sidste etape, gav farmor og jeg den hele armen idag med at få malet brædderne. Jesus et arbejde. Men shit hvor jeg glæder mig til at se det endelige resultat! Snapper løs om processen. Hvis man synes det er sjovt at følge med i.

20160501_180329470_iOS

Farmor havde ovenikøbet taget mad med til os, så rigeligt at vi også har til imorgen. Imorgen, som bliver noget anderledes end den har været de sidste 1,5 år. CRAZY. Jeg har ikke været på arbejde i 1 og et halvt år. Næsten. Med bækkenløsning og en forlænget barsel. Så løber det hurtigt op.

Men nu er det nu. Nu har min OOF indhentet mig, og det er imorgen hverdagen starter. Det har jeg skrevet lidt metaforisk om hér. Jeg er spændt. Ikke så meget på om jeg kan arbejde. Det ved jeg, jeg kan. Jeg er sgu mere spændt på hvordan vi får hverdagen til at hænge sammen. Her til aften har jeg gjort mit. Jeg har lagt tøj frem og klargjort morgenmad. Og lige om lidt vil jeg gå ud og tage mig et bad og få vasket håret. Jo mere idag, jo mindre imorgen.

Håber I har haft en vidunderlig weekend.

Kæmpe klem MamaC

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så luk dog den bog!