AFSTEMNING! Hvilken plakat kan I bedst lide?

Übercute buksedragt!

ellos-3Reklame for Ellos

Jeg har bestilt fire fine sæt. To til Banana og to til mig selv. Og jeg kommer muligvis til at flytte ind i de shorts jeg har købt, som jeg forudseende nok, har bestilt i to forskellige farver. De er åndssvagt behagelige og strammer INGEN steder. Og så får de mine ben til at se slanke ud (which they are not). Jeg har bestilt dem i str. 40, til info.

0beb8b04-e1e3-4ff5-ba30-030e9a6f6b3f

Eneste jeg lidt fortryder nu, er at jeg ikke også har købt denne og denne perfekte sommersag. For det kunne virkelig godt blive de outfits I kan se mig i, omtrent hele sommeren 2018. Ikke mindst, når vi senere på året skal til Spanien.

Vi havde en fest da jeg viste Banana at vi havde fået det samme tøj! Nu vil hun ikke have andet på. Det er sgu da os lidt hyggeligt.

16f9aaac-0ba3-46f8-80f4-96e9bb6ebc26

Og hun ser übercute ud i buksedragten!

Som hun selv kan tage af og på. Vigtig detalje til børn der har smidt bleen.

Ellos har sammen med bloggeren Carolina Gynning designet en serie til mor og datter. Og det er altså mega fint! I kan se det hele her.

Lige om lidt, vil jeg pakke 2 tasker, én til børnene der skal på overnatning hos farmor, imens de voksne er til bryllup i Sorø, med overnatning hos de dejligste mennesker. Jeg har endnu ikke besluttet om jeg tager min kjole på til vielsen i Akademihaven på Sorø Akademi, eller om jeg måske hopper i de stribede shorts og den stribede top I kan se på billedet. Må lige høre om de andre klæder om inden festen.

6846504a-fd3a-42d2-9b65-2e0b9e4d47a9

De størrelser jeg har, er følgende:

Den stribede top i str 38

De to par shorts i str 40

Alt til Banana er str 98/104

Håber I får en gennemskøn pinse!

Jeg har et par gode indlæg klar til jer om et par dage. Stay tuned.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFSTEMNING! Hvilken plakat kan I bedst lide?