Historien om Brylluppet, Flasken, Billedet og Kjolen der blev glemt!

Tirsdags-tippet: Sådan fjerner du tislugt fra tøjet

Den magiske eddike

Den magiske eddike

Jeg havde børneeksem som barn. Og som voksen. Og jeg hadede det. Min mor måtte smøre mine håndled ind med creme og forbinding for at jeg ikke kradsede mig selv helt itu. Jeg er derfor stor modstander af skyllemiddel i vasketøjet. Især når det er ungernes kluns der centrifugeres. At lade en baby karte rundt en hel dag i en parfumeret body og gnubbe kemikalier ind i de lækre babyskinker er blasfemi. Og dumt. Baby dufter jo monster godt i sig selv! Hvorfor har ingen endnu tænkt en Eau D´ Baby edition ind i sortimentet? Jeg fatter det ikke…

Back to my point. Hjemme hos har vi skyllemiddel. Jaja, jeg er sgu da heller ikke hellig. For sådan et par volley knæbeskyttere kan lugte temmelig fælt efter en kvart sæson, tiltrods for jævnlig vask. Og så kom tisset ind i vores hverdag! Fy for en pyffer hvor kan sådan noget STINKE! Et par timer, eller døgn i en tillukket pose i børnerens garderobe kan slå en fuldvoksen okse ihjel. Milde makrel hvor har jeg haft lyst til flere gange at hælde et skvæt Bamseline i Mielen. Bare lidt. Og når vi ikke taler kvarte sæsoner længere, men kvarte DAGE, måtte jeg gøre noget.

Så var det Eddiken kom ind i mit liv! Den helt almindelige lagereddike (klar som brun, det er ligemeget). Et skvæt af det i maskinen Og AL tislugt er væk.

BOO YAH!

Naturligt, ingen tilsætningsstoffer (I think), og så er det billigere en Bamseline. Whats not to like?

Så til alle tisseglade trolde derude. Og deres forældre. Værsågod. Et tip fra mig til jer! I kender det muligvis i forevejen. Ja faktisk troede jeg at alle kendte til det trick. Men da 2 i min mødregruppe proklamerede at de aldrig havde hørt om det, blev det legitimt at ty til tasterne.

Bonus info:

Nogengange har vores Miele vasket så meget kluns at den begynder at lugte lidt af gammelt vand. Så giver jeg den en tur i høet uden tøj, fyrer op på 90C og hælder 1dl Lagereddike i. Vupti. En maskine så god som ny.

Jaja jeg ved godt at det er onsdag og indlægget hér er et tirsdagstip. Men min pc opdaterede igår sig selv til win10, og det skulle den altså lige bruge et par døgn på at lure hvordan skulle funke. Så bedre sent end aldrig som man siger. For det er altså ikke det samme at blogge fra telefonen.

Og så mega meget velkommen til alle nye følgere. Jeg elsker at I læser med. Lidt public service info, så forsøger hver tirsdag (cirka) at smide et børnerelateret tip herind. Hvis I klikker på menupunktet tips til børnefamilien kan I se alle tipsindlæg. Måske der er noget I kan bruge?

Kæmpe Knus Mama C

Vidste du, i øvrigt, at jeg er nomineret til Årets bedste Blog om Børn? Og kan du lide hvad du læser og synes min blog gør en forskel for børn og deres familier? Så giv ENDELIG Karmamilli en stemme til Børn i Byen prisen hér Åh jeg ville blive glad. Kan bruge HVER og ÈN af dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien om Brylluppet, Flasken, Billedet og Kjolen der blev glemt!