Alene hjemme vol. 1

Tirsdags Tippet: `Sådan får du dit barn til at hjælpe med bordopdækning´

Duktig legekøkken fra Ikea

Duktig legekøkken fra Ikea

Når små størrelser flytter ind. Flytter plastik service med. Både kopper, tallerkner, skåle, bestik. ALLES! Og jeg anede ikke hvor jeg skulle gøre af det. Bum, så slog det mig. Vi havde været i Ikea og købe sådan et Duktig børnekøkken til August. Why not?

Så jeg ryddede hele den ene side for legetøj og smed `rigtig´ børneservice derned. Og sikken et hit. Nu hvor August er stor nok, så dækker han selv bord. Med sit eget service. Han kan kende forskel på dybe-, flade tallerkner og skåle. Og han er jo pavestolt. Jeg har lært ham at hvis han vil have en mad, noget frugt eller andet. Så skal han lige komme med en tallerken. And so he does. For han kan nå det.

August er i køkkenet

August er i køkkenet

Fair nok. Det er super upraktisk at sætte på plads efter opvask. Højden taget i betragtning. Eller mangel på samme. Men for sivans, jeg synes det er smart. Og så må han jo bare lære at sætte på plads selv.

Trick hermed givet videre. Og kender man ikke køkkenet kan det skaffes i Ikea fra nyt, for 539kr. Og ellers findes det brugt for omkring halv pris. I øvrigt også et tip bedsteforældre kan have glæde af:-).

Rigtig god aften fra græsenken og ungerne. Der har fået det bedste ud af dagen med nyt hår hos frisøren og picnic i haven. Nogen gange gad jeg godt være barn hos os. Andre gange ikke så gerne. Men lige i dag, ville jeg rigtig gerne.

Lasagne-fra-fryser-picnic-i-haven- med-rødvin-i-plastikkop

Lasagne-fra-fryser-picnic-i-haven- med-rødvin-i-plastikkop

Vi savner far og elsker Facetime. Og far!

Vi savner far og elsker Facetime. Og far!

Status på min seje mand er, i øvrigt, at de i dag har cyklet fra Odense til Herning. I et eftersigende SMUKT vejr henover den gamle Lillebæltsbro. Følg ham på IG hvis man vil se billeder. @bastiandk.

KNUS C

p.s. Husk nu at Instagram ER det nye sort. Så er du ikke allerede derinde. Then get your ass over. Now! Og så kan man jo også følge mig. Hér er bla. ét af de slags billeder jeg lægger op:-).

Æblet falder sjældent langt. I ved:-)

Æblet falder sjældent langt. I ved:-)

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene hjemme vol. 1