Måske jeg har løjet lidt? Tilgengæld har nogen sovet i egen seng

Tirsdags Tip: Verdens Bedste (og nemmeste) Brød

 

DSC_1340

Det er VITTERLIGT verdens bedste OG nemmeste brød! Herhjemme har vi kønsrolleforvirring. Jeg hænger hylder op, maler vægge, og hamrer ting i ting. Bastian laver mad! Og oh my GOOOD han er god til det. Og så var det han fandt opskriften på dette brød. Det er muligt I kender den allerede. Så, VED JEG, I vil bakke min påstand op. Hvis IKKE I har stiftet bekendtskab? Then PLEASE DO!

Det er brødet der bogstaveligt talt bager sig selv! Jow, den er god nok. Det gør det. Jeg kan på INGEN måde tage creditten for NOGET af det, hverken at finde på opskriften eller bage brødet. Men jeg har SPIST det! Omtrent ÉN MILLIARD gange.

Det er perfekt til hverdag, til barnedåb, til brunch med logen, brunch med familien, fødelsedagsbrunchen, tømmermandsbrunchen, til alt. Det er perfekt til alt! Og jeg lyver heller ikke når jeg siger vi flere gange er blevet spurgt, hos hvilken bager vi har købt det (and THAT is a compliment!).

Christina, stop dig selv og salgstalen. Du får INTET for det! Okay okay! Jeg holder inde nu.

Linket? Til verdens bedste og nemmeste brød?

Lige hér, mine damer og herrer!

p.s. Vi bruger ikke en gryde. Men en stegeso jeg engang købte for 50 kroner i Netto

Og så vil jeg gerne blære mig med at vi nu på 3. dagen er lykkedes med at putte BEGGE ARVINGER PÅ SAMME VÆRELSE! Der sker store ting i Brønshøj. Og ikke nok med det, så er svigerfar færdig med at indhegne haven, så de vilde dyr (aka ungerne) ikke slipper ud. Og moren kan få ro i maven. Vi sender en tak til svigerfar. Og skulle man synes det er sjovt at følge med i, så råspammer jeg SNAPPEN (under mit undercover navn KARMAMILLI) med bla. vores indehegningsprojekt, babylir og andre fuldstændigt ligegyldige og vældig hverdagsagtige ting.

Bag godt!

Skulle I iøvrigt stå og være gravide med nummer 2? Så lad mig da anbefale at stikke snuden forbi dette indlæg med 10 gode råd til dét projekt. Eller måske I har en barnevogn der trænger til en make-over? Jamen så er jeg os´ leveringsdygtig dér.

Klem Mama C

DSC_1336

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

 • Helene

  Lyder som et fantastisk tip, at være smagsdommer er jo faktisk også den vigtigste rolle 😉 .

  Herudover vil jeg lige rose din blog ( selvom du jo bare er dig) – Så er jeg blevet tryllebundet af din blog, din måde at skrive på og dine indlæg.
  Jeg er gravid for første gang og er derfor et sted i mit liv, hvor jeg har barsel ( MASSER AF TID!!! 🙂 – så derfor er der både tid til at læse blogs, bage brød og få styr på alt inden lillemadens ankomst.
  Tak for din blog, jeg føler virkelig jeg får en masse gode inputs samt. kan blive inspireret og bekræftet i min egen mening – og det er jo kun dejlig indimellem.
  ville egentlig bare have skrevet en kort kommentar, som så blev til en hel smørre, så nu stopper jeg 🙂

  Glæder mig til at læse meget mere med.

  Ha’ en rigtig dejlig dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Kære, søde, (garanteret smukke), Helene. Sådan nogen som dig gør, at sådan nogen som mig, har lyst til at fortsætte med at blogge. Jeg vil helt personligt gemme din kommentar et helt særligt sted. Og på de dage hvor jeg bliver lidt i tvivl om jeg skal fortsætte med at skrive, så hiver jeg den frem og varmer mig på den. TAK FOR DEN OG FOR DIG!!!! Og mega stort tillykke med din kommende sommerbaby! Rigtig dejlig dag til dig også:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske jeg har løjet lidt? Tilgengæld har nogen sovet i egen seng