Skal vi ikke bygge en togbane, mor?

Tirsdags Tip: Ud med sutten

Sut nu uden dut... FAIL!

Sut nu uden dut… FAIL!

“Skifter du aldrig dine sutter?”

Søde Tine fra min mødregruppe så helt skræmt ud.

Mig: “Næh… jeg tænker at de får så meget andet gejl i børneren. Så går en gammel sut nok os´.”

Tine: “Ej please sig at du skifter dem?”

Tine sad nu fast i dét scenarie at mine ungers sutter aldrig blev skiftet.

Mig: “Ikke rigtig, så ville jeg lyve. Gør du da?”

Tine: “Er du svedt. JA! Er du klar over hvor slidte de bliver? De unger kan seriøst sutte igennem. Hos os ryger de hver 3. måned, til fordel for nye. Gummidutterne kan de små for sivans jo få suttet af. Som i HELT af.”

Mig: “WHUT? Ej hvor pinligt. Jeg har fisme da aldrig tænkt på at deé var årsagen. FÅRK altså. Jeg var sikker på at det var, yet another marketing stunt. Men de er jo ligeså livsfarlige for de små, som de kan være lifesavers for de voksne.”

Tine: “Du smutter lige hjem og tester, ikk`?”

Mig: “You bet!”

And so I did…. skræmmende nok hev jeg sut og dut fra hinanden, så let som ingenting, allerede på nr. 2 i testen.

Nu har jeg det fuldstændig som Tine. Er blevet helt paranoid og kan slet ikke forestille mig at mine børn skal have gamle sutter i munden. Så herhjemme er der købt nye partier til begge kiddoes. Alle de gamle er enten smidt ud eller gennemtestet.

Sådan tester du dine gamle sutter:

Tag fat i sut med den ene hånd, hiv MEGET hårdt i dut med den anden hånd. Går den fra hinanden? Smid den ud. Sidder den løs? Smid den ud. Er der hul i gummiet (høhø)? Smid den ud. Er den flittigt brugt og mere end 5-6 måneder? Smid den ud.

Det var bare et lille tirsdagspip fra mig!

KLEM Mama C

Vidste du, i øvrigt, at jeg er nomineret til Årets bedste Blog om Børn? Og kan du lide hvad du læser og synes min blog gør en forskel for børn og deres familier? Så giv ENDELIG Karmamilli en stemme til Børn i Byen prisen hér Åh jeg ville blive glad. Kan bruge HVER og ÈN af dem.

Følg og få updates på Karmamilli.dk
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Smid en kommentar (jeg elsker det)

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi ikke bygge en togbane, mor?