Tømmermænd! Ny telefon. Og Manden i mit liv!

Tirsdags Tip: Sunde Burgers

DSC_1090

Dagens tip er sundt og børnevenligt. Og med lidt god vilje så smager det faktisk (næsten) af det samme, som en almindelig burger.

Vi prøver at undgå for meget ris, pasta og hvidt brød for tiden. Det går ganske godt. Vi er ikke hellige, men i størstedelen af ugens dage så fungerer det. Faktisk.

Tippet er i tråd med vores (for værende) livsstil og samtidig eminent til grillsæsonen. Det går i al sin enkelthed ud på at udskifte burgerbollen med 2 lidt tykkere skiver aubergine. Hamrende sundt. Og hvis de er lavet på grillen. Bliver det endnu bedre.

Vend dem evt. i olie og presset hvidløg, inden de smides på grill eller pande.

Det bliver overraskende lækkert!

Velbekomme.

Klem Mama C

p.s. har iøvrigt været inde hos Sussi fra Maven og Mig idag for at blive målt og fotograferet. Jeg smider billeder og status indlæg op imorgen. Men jeg kan godt løfte sløret for, at jeg så småt er på udkig efter ny bikini! JA TAK!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tømmermænd! Ny telefon. Og Manden i mit liv!