KONKURRENCE: Vind smykker

Tirsdags tip: Smid bananen i roserne

Mine roser. Som DUFTER!!!:-) (ikke af banan)

Mine roser. Som DUFTER!!!:-) (ikke af banan)

Der var engang for længe siden. Ca. 5 år. For at være præcis. Vi havde lige købt hus. Netop om dét, talte jeg med en god kollega. Af alle kommentarer i verden han kunne komme med. Heriblandt, tillykke, fedt, hvorhenne?, hvornår flytter I?, hvor meget?, glæder I jer?, you freaking name it. Så valgte han denne sætning!?!?!:

Smid dine bananskræller i rosenbedet! Jeg si´r det bare. Gammelt husmodertrick.

5 år! Skulle der gå førend jeg havde modet til at følge trop med rådet. But I did. Og se nu dér!!! Aldrig, som i AAAAALDRIG har mine roser stået flottere og i den mængde som de gør i år. I AM IMPRESSED!

Så dén statshemmelighed kan jeg ikke ligge inde med alene. Den er alt for god (og nem) til ikke at blive delt.

So here you go. Spis, smid ikke ud, smid i roserne og NYD!

TAK Aa, dette indlæg er til dig. In case du læser med.

Karmaklem C

p.s. husk nu min smykkekonkurrence på Instagram. Vinderen trækker jeg på fredag efter ungerne er lagt.

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE: Vind smykker