Billed spam fra en LÆKKER weekend

Tirsdags Tip: Sådan får du baby remoulade af tøjet

Start i ø.v. hjørne. Skyllet i ø.h hjørne. Hængt op i n.v. hjørne. Final result i n.v. hjørne.

Lort smurt på i ø.v. hjørne. Skyllet i vand i ø.h hjørne. Hængt op i sol i n.v. hjørne. Final result i n.h. hjørne.

Har du læst mit lorteindlæg? “Sådan hjælper du baby af med lort”. Dér skrev jeg nederst, i en bisætning (nærmest), et tip til at få babylort af tøjet.

Hæng tøjet i direkte sol.

Simple as that. Men jeg er jo ikke ingeniør for ingenting, så jeg blev nødt til at teste det. Som sagt så gjort. Jeg smurte lort på en ren, hvid stofble. Skyllede den meget lidt under hanen, for lige at tage det værste. Ingen gnub eller andet. Kun et lille skyl. Hang den ud i solen i nogle timer. Og BUM, pænt meget af lorten var væk.

I am impressed!

Jeg har forsøgt at finde årsagen, om det er simpel blegning eller en anden kemisk nedbrydning. Det ved jeg desværre ikke.

Men jeg ved det virker!

Vil man være helt sikker, så gnub lidt mere på pletten end jeg gjorde. Hæld lidt opvaskemiddel på og smid tøjet i en pose inden det skal i maskinen. Eller smid det direkte i maskinen. Hæng så i solen. Vindueskarm, tørrestativ, bøjle, bordet? Det er ligemeget, bare det kommer i direkte sol.

Væsågod og velbekomme:-)

God aften til jer alle skønlinger.

Klem Mama C

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billed spam fra en LÆKKER weekend