Vi har det pis´hamrende godt!

Tillykke til den skønneste Anna!

anna 1
Sådan ser man ud når man er den yngste Honning Krukke og har fødselsdag. Den første af slagsen.

På klokkeslet, for præcis ét år siden havde jeg just afleveret August i vuggestuen, tromletyk og en uge over tid. Vel hjemme smed jeg dette foto på Instagram af mig og maven. gravid ig

Blot få timer efter var Anna ude i den vide verden. Den lynfødsel kan man læse om lige hér hvis man syns sådan noget er sjovt.

Anna fødsel 1

Nu sidder hun hér 1153m. over havets overflade. Med Jotunheimen i baggrunden, trukket op til toppen af sin far i pulk. Altså Anna. Ikke faren. Og er brandhamrende cute. Hun har storcharmet den søde tjener, Rikke hér på hotellet, og har generelt klaret sin første skiferie med bravour.

Tillykke min skat med dit første år. Vi elsker dig herfra, hele vejen op til stjernerne og tilbage igen. Og du skal nok få en fødselsdagsfest når vi kommer hjem til Danmark.

KRAM PÅ DIG DIN MAMA HONNING<3

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har det pis´hamrende godt!