Ude er godt, men hjemme er edderkodylme fedt!!!!

A thousand faces of a baby

anna 1 årKan I huske de pindemænd-på-bord man tegnede i folkeren? Altså dem dér på en streg, hvor man så fingrene, næsen, og toppen af hovedet? Kan I? Det var det eneste mine evner rakte til (og stadig gør), når vi taler tegneri altså.

Her den anden dag skulle jeg finde et billede af mig selv, til mit foredrag for barselskarriere netværket, jeg ville smide det på en slide og sige ‘her er jeg!’. I min søgning faldt jeg over en fantastisk billedserie af Anna. Og hold nu bøtte hun er cute, og skør, og spøjs, (jaja I knooow jeg er hendes mor) og så ligner hun for sindssygt en af mine pindemænd-på-bord fra folkeren.

Jeg måtte dele det med jer. I virkeligheden er det jo oftest de skæve skud af ungerne der er mest sigende, og spændende at betragte! Mine 3 favoritter (hvis man SKAL vælge), er de 3 nederste. ELSKER hendes `Nu æder jeg bordet MOR!´ billede.

Billedet af mig selv, fandt jeg aldrig. Men for faen jeg var der jo, i egen høje, så virkede det sgu os lidt fjollet at smække mig sæl’ (sagde hunden) på storskærm.

As we speak sidder jeg i sommerhuset og både drikker og spiser røde druer. Vi har ferie, og jeg er vild med det. Vi skal godt nok lige falde i hak, og en tand ned i gear, og jeg skal åbenbart have indhentet en uges søvn. Helt alvorligt!? Så sover jeg så snart jeg lægger mig ned. Som da jeg skulle se My Little Pony med August i dag, eller da vi skulle et smut til Kalundborg, og hjem igen, eller da jeg lagde mig kort på sofaen for at opdatere mig selv på Snapchat. BANG jeg sov. Det er blevet lidt en joke nu. Hvis man spørger Bastian og August… Mig? Not so much. Det er da skide irriterende. Så nu sidder jeg ved den blå og grøn stribede dug, med pletter fra Spaghetti kødsovsen, og blogger.

Håber I har en skøn sommer. Og husk at jeg er vanvittig aktiv og hyggelig (syns jeg selv) på snappen. Mit nye element.

Klem Mama (til pindemænd-på-bord) C

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

 • Christel

  Nuuuuuurh Anna! Så cute 😍 Tante L glæder sig til de skal hænge ud sammen igen 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ja I knooow, hun glæder sig også til at se legekammerat no. 1 igen snart!!!! :-). Håber I har haft en dejlig ferie, og ingen skoldkopper???

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ude er godt, men hjemme er edderkodylme fedt!!!!