Idéer til (den perfekte) 90’er fest!

Tanker fra et S-tog

12853673-cd32-4d50-9767-759e19c32c415 dage. Det er den magiske grænse. Når jeg har passeret den, er det noget nær umuligt for mig at formulere starten på et indlæg. I telefonens noter har jeg 15 idéer jeg gerne vil skrive om. Men det er det der med at få startet.

I skrivende stund sidder jeg i A-toget mod Solrød. Jeg steg på i Hareskoven, og skal først af om 30 min på Sydhavn. Jeg har en spændende workshop her til morgen, som jeg har været ret meget med inde over. Så det er vigtigt for mig at alt spiller, derfor vil jeg gerne være der i god tid. Gerne inden folkene fra USA møder ind. Jeg har ikke nået havregrøden, men jeg ved der er morgenmad, så satser på at lægge bunden på job.

Vi har haft en dejlig weekend. Én af dem hvor man ingen planer har, og så ender med at have tusind. Hvor halvdelen af dem indebærer en eller anden form for oprydning eller rengøring. Vi har os stadig en del ting der mangler at komme på plads/blive fixet/blive købt. Men det er os kun 6 måneder siden vi flyttede. Sådan ret præcist.

Hvilken måltidskasse endte vi med?

Vi har iøvrigt bestilt måltidskasse. Jeg efterspurgte input og gode råd hér, og på Instagram. TAK for hjælpen. Ét af de tips vi fik var Simple Feast. Det skulle være super nemt (vigtigt) og lækkert. Så det har jeg bestilt. Første levering er imorgen, tirsdag d. 23. januar. Følg med i min IG story hvis I er nysgerrige.

Apropos Story. Når jeg ikke er så aktiv herinde, fordi jeg (typisk mig) har alt for mange bolde i luften. Eller når den magiske grænse på 5 dage er nået, kan I næsten være sikre på at jeg dokumenterer stort og småt på Instagram. Så kig endelig ind.

Hvad vil I høre om?

Inden jeg smutter, er der så én eller flere af disse `overskrifter´ fra mine noter på telefon I kunne tænke jer at jeg skrev om? Smid en kommentar.  Så skal jeg gøre mit bedste.

 • Alle kvinder burde have en månedelig fridag
 • Det er svært at flytte -en voldsom reaktion
 • Opskrift på linselasagne
 • Mest læste indlæg i 2017
 • Hormonspiralen – En djævel eller en gudinde?

Nu er toget lige trillet ind på Københavns Hovebanegård, og den klassiske lugt af MacDonalds bliver blandet med duften fra den kaffe kvinden bag mig sidder med. Jeg vil runde af hér, så jeg kan nå at finde et billede og udgive, inden jeg rammer Sydhavn.

Hav en hamrende god mandag derude.

Postscript: Jeg nåede ikke at udgive førend toget ramte Sydhavn og jeg måtte haste pakke mine sager sammen. Og ræse ud af toget. Kun for at cykle 4 meter og erfare at min kæde var røget af #mandag. Heldigvis er der sølle 500m til TDC, så jeg trak jernhesten med mig, og nåede akkurat at stikke forhjulet i holderen foran hovedindgangen, da receptionen ringede. Mine tre Amerikanske gæster var ankommet. Jeg så måsen af deres taxa, tog en tur rundt i svingdøren og så var vi igang.

Nu er det tirsdag eftermiddag kl er 16.09 og jeg sidder igen i A-toget med retning imod Farum. Børnene bliver hentet sent og jeg er kvæstet helt ind til knoglerne efter to intensive workshop dage. Så jeg er lykkelig helt ind til benet for, at vi netop idag, starter med vores allerførste måltidskasse.

Resten af aftenen har jeg tænkt mig at tilbringe i selskab med Gurli Gris, sofaen og mine rollinger.

Hav nu en god tirsdag. Og NU udgiver jeg👏🙈

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

16 kommentarer

 • Lise

  Jeg (og min familie) skal snart flytte oooog jeg skal have en hormonspiral. Det er næsten ikke til at gætte hvad jeg er mest interesseret i; den med flytning og hormonspiral☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil helst høre om linselasagnen i den formodning at den er glutenfri…? For andre kunne det med spiralen måske være fint, men jeg har den allerede – OG i skrivende stund også en livmoderinfektion som MÅSKE skyldes spiralen og at jeg er ualmindelig uheldig… Har i hvert fald ikke hørt andre med samme problem og det gør ondt ad helvedes til !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Det er den faktisk ikke, men det kan den vel blive?!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Alt andet end lasagne 😂👌
  Og…. Jeg smider bh’en ligeså snart jeg kan komme til det – jeg er tyk og slet ikke faste bryster (og nej ingen børn født) – bare lige ifht din story på insta 😂🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Haha jeg fornemmer lissom at linselasagnen ikke er i høj kurs…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Spændende med skriv om hormonspiral.. den var så ufed for mig, på måder der er svært at beskrive.. men jeg endte med selv af hive den ud i ren desperation! (Yep, lange fingre du!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   WHAT THE!?!?!?! But HOW!?!?! Ej kan man det?!?! Ved nærmere eftertanke..-selvfølgelig kan man det…. OH LORD du må have været træt af den!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Det er svært at flytte og hormonspiral😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Månedlige fridag og spiral ☺️ Og gerne lidt om måltidskassen, når I har prøvet den af. Med masser af billeder – min 4-årige spiser fx ikke ting der er blandet sammen eller hakket kød. Det er ikke nemt at finde på noget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hit med den opskrift! Og jeg vil gerne høre mere om spiral, for jeg overvejer lidt sådan en…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • prinsesse sukkermås

  jeg vil meget gerne høre mere om flytningen og hvilken plus og minusser der er/har været

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idéer til (den perfekte) 90’er fest!