Komplet! Og noget om grineflip og øl

Taler du kropssprog?

img_2722

Nu har jeg tippet samtlige (løgn) (not!) kolleger. Veninder. Familie. Og andet godtfolk på min vej. I et omfang så jeg frygter en række defriends på Facebook eller en kold skulder. Ikke fordi tippet er dårligt. Næh nej! Fordi de ikke gider at høre på mig mere. Ej! Så slemt står det ikke til. Jow det gør. Så nu fletter jeg næbbet offline. Og får istedet luft for mit (synes jeg selv) geniale tip, online!

Jeg lover at ligegyldig hvad. Så får du noget ud af det. Hvis ikke du kan lide programmet, så har du i det mindste fået lidt for licenskronerne.

For det jeg slet og ret vil tippe om er en programserie på 8 afsnit á 30 min stk. Alle på DR1!

Navnet er: “Taler du kropssprog?”

I 30 (gange 8) minutter sidder der en ekspert og en skuespiller og kommenterer på folk og deres kropssprog i forskellige situationer.

Skuespilleren, der iøvrigt er skide sød, er ren novice og sidder (sammen med os seere) og bliver toptunet på kropssprogets finurlige verden.

De er nået til afsnit 7, og jeg har set dem alle, til dato. Nogle af dem dobbelt op. Og siden jeg startede har jeg brugt min nye viden, cirka, dagligt!

Ge ni alt! Siger jeg bare. Vidste I eks., at vores kropssprog står for 50-70% af vores kommunikation ?

Så altså, har du ikke set dem endnu? Kom så igang.

Nu vil jeg putte mig under dynen og flirte med Ole. Ungerne ligger over kryds ved siden af mig, og jeg tipper jer, til lyden af bonanzas sut der livligt bliver brugt, som var hun tvilling til Maggie Simpson.

Vi sludres ved. Måske imorgen? Hvor hele den bette familie skal fejre Skt Hans i morfars båd, inkl overnatning. Behøves jeg sige at børnene glæder sig?

Klem fra min babymikado seng til jeres.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Komplet! Og noget om grineflip og øl