Übercute buksedragt!

Tak for mad -Test af Kokkens Hverdagsmad

 

20180525_161734097_ios

Annonce for kokkens hverdagsmad – en nem måltidskasse.

For omtrent tre måneder siden bad jeg jer her, og på Instagram om at hjælpe mig. Vi havde behov for at prøve en ny måltidskasse.

Igennem de seneste, hvad bliver det, 4 (?) år, har vi prøvet nærmest hele markedet indenfor kategorien. Så jeg vil betragte mig selv som ret erfaren indenfor måltidskasser.

Men nu var vi flyttet, kommet på plads i Hareskoven, havde holdt pause i næsten et år og igen fundet ud af at vi ikke har nok tid eller fantasi til at finde på lækker, ny, mad hver dag.

Og det jo vidt forskelligt hvilke behov man har, og hvor meget tid man har lyst til at bruge i køkkenet.

Men for os kan jeg opsummere ret kort hvad vores behov er;

  • Det skal være nemt
  • Hurtigt at lave
  • Være varieret
  • Børnevenligt
  • Ikke alt for dyrt
  • Hjælp til at finde på mad (ellers ender vi i pitabrød og spaghetti bolo, HVER uge)

Jeg fik så en mail, om jeg ville teste Kokkens Hverdagsmad. “Jow tak”, var jeg ikke sen om at svare. Ret godt timet af dem, iøvrigt.

Tirsdag stod der en stor hvid flamingo kølekasse ude foran vores dør.

Med mad til 4 dage, til to voksne og to børn. Jeg havde på forhånd selv været inde og bestille, og det var ret fint, for jeg blev præsenteret for fire foruddefinererede retter, hvis der så var én jeg ikke ville have, kunne jeg bytte den ud (nogle gange for en lille merpris). Ret smart.

Jeg var ærligt lidt spændt på hvad konceptet var. Om vi selv skulle forberede det hele? Eller om det var forberedt til en vis grænse og vi blot skulle varme?

Det var det sidste. En fin stak af små madkasser (som helt praktisk passer på en enkelt hylde i køleren – og som ordensmennesket i mig, stabler i rækkefølge til dagene, så man blot starter fra venstre).

20180523_145034214_ios

Første aften, havde jeg havde en god veninde på besøg med hendes to søde børn. Og vi brugte lidt tid på at lede efter opskriften i kassen, vi stod sågar og forsøgte at se igennem frostposen (?) om den kunne ligge der. Indtil vi opdagede at guidance stod på LÅGET af de enkelte kasser, hvorpå der også stod til hvilken dag de var beregnet. HAHA! Og smart.

20180523_145010139_ios

Det tog vitterligt ikke mere en 15 min at lave mad den første dag. Og det meste af tiden skulle meget af det bare stå og varme sig selv, så vi kunne dække bord eller redde børn ud af undulatkniber. I like!

Menuen stod på laks med pasta og svamepesauce.

1. Vi får ikke nok fisk hjemme hos os.

2. Mine børn kan ikke lide fisk (jeg arbejder på det!).

Men de spiste det! Iallefald August. Anna vil så os helst leve af yoghurt for tiden. Og min venindes skønne unger spiste tre portioner hver!!!

Så hvad er status efter en uge?

Det skal være nemt – man skal snitte lidt, men ellers er resten noget med st hælde op i gryder eller skåle og varme. Det er sgu da nemt!

Hurtigt at lave – i denne uge har vi brugt imellem 10-20 min hver dag på aftensmad. Vi kommer sent hjem, så elsker al den tid jeg kan få frigivet til, eks. at være med ungerne.

Være varieret – vi har kun testet en uge so far. Men det tegner ok.

Børnevenligt – Tre ud af ugens fire retter gled ret godt ned!

Ikke alt for dyrt – uanset hvordan man vender og drejer det, vil måltidskasser altid koste. Deres kasse har i denne uge kostet godt 600,- for aftensmad i fire dage. Eller fem, for vi har faktisk rester nok til en dag mere. Men én ting er den reelle kostpris man betaler for maden. For mig handler det ligeså meget om også at købe mig tid med familien. Tid med mig selv. Ligesom vi har rengøringshjælp og nogle der pudser vires vinduer én gang om året.

Hjælp til at finde på mad – Altså jeg elsker at vi smider min. af mad ud nu, og jeg ELSKER at vi får fisk!!!! VIRKELIG!!! Det havde vi aldrig købt selv.

Ugens favoritter i familien

  • Ovnbagt laks med citron og svampeflødesauce – Min favorit (til trods for at det blot blev til en bette finthakket smagsprøve fra min side…., grundet den tand dér, jeg fik fjernet tirsdag #dårligtiming)
  • Stegte kyllingelår med brun sauce – 
  • Kylling i karry med æble -Ugefavoritten hos os børnene
  • Grillede spanske Cipolata pølser – Pølserne var et mega hit hos min store dreng! Og ugefavorit hos Bastian.

Vi glæder os til at køre det i tre uger mere. Især fordi jeg selv kun har haft mulighed for at nippe til maden, da jeg fik opereret en visdomstand ud i tirsdags. DOH!

20180525_155257003_ios
20180523_152809553_ios
20180523_145817852_ios

20180525_161713515_ios
20180525_163546121_ios
20180525_163506054_ios
20180525_163525539_ios
20180525_161648968_ios

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Übercute buksedragt!