Sukkerfri uge 1... Hvor fa'en kom dén Dumle fra!?!

Sunde æblemuffins med blåbær og kokos

dsc_1577

På 4 dage. Har jeg bagt dem her, 4 gange. Det vil sige 48 styks ialt. Og jeg har vel selv spist halvdelen. Indrømmet, jeg er ved at nå et mæthedspunkt. Men de er dælme gode. Gode til den lille sult. Gode som eftermiddagssnack til ungerne. Gode til sådan nogen som mig, der tænker at 3 uger uden sukker er en pisse god idé... Og så er de nemme. MEGET nemme. Og hurtige. Meget hurtige.

Til hver portion har jeg haft ungerne med i processen. Jeg skærer æblerne i små tern. Det ene barn står med Margrethes røde skål og rører, imens andet barn hælder ingredienser i. Med undtagelse af æggene. Dem nappede jeg selv.

Da min partner in crime, Loui, skulle smage dem sagde hun:

“Er du sikker på at de er uden sukker?!”

“JEP!”

Så de her lækre æblemuffins, er gået hen og er blevet min redning i mine sukkerfrie uger. Åbenbart. Jeg fandt grundopskriften hos hende hér. En super smuk kvinde. Hvis blogs tilstedeværelse jeg slet ikke kendte. Men med mange lækre opskrifter, som jeg bestemt skal dykke ned i. Jeg har så udvidet æblemuffin opskriften lidt. Med input fra ungerne. Ej ærligt? August insisterede på at der skulle blåbær i. Så det gjorde vi. Og det gjorde dem kun ENDNU bedre. Vi har os forsøgt os med melon. Gå med blåbær. Det er bedst.

Vil I gøre mig og ungerne kunsten efter? Here goes:

Ingredienser:

3 æbler i små tern
1 dl kokosmel
4 æg
1 spsk kokosolie
1 knivspids salt
1 spks honning
1 tsk kanel
2 dl. havregryn
24 blåbær

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienser sammen. I vilkårlig rækkefølge. Fordel massen i en silikone muffin form. Bag ved 200 grader, varm luft, i 15-20 min.

Velbekomme!

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Mia

  De er SÅ gode!! Har bagt dem 2 gange siden du skrev opskriften.
  Alle er vilde med dem; børn, kollegaer og bedsteforældre 🙂

  TAK 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Årh,de ser gooooode ud!! Dem prøver jeg i weekenden, TAK for “sund” kageaopskrift 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri uge 1... Hvor fa'en kom dén Dumle fra!?!