"Nårh så du blogger?!?"

Sukkerfri, min bare….

is

2 uger er der gået. 14 dage. 336 timer. 20.160 minutter. 1.209.600 sekunder.

“Men hvem tæller!?!”

2 uger uden sukker. Og det går skide godt. NOT! Ej, ærligt?Så går det faktisk bedre end forventet. Jeg har tabt 200 gram. Måske. Men hovedpinen er udeblevet. Og jeg er ikke NÆR så træt som jeg plejer. Jeg bilder mig sågar ind at mit humør (til trods for PMS), ikke har været nær så svingende som det plejer.

Alt i alt et win.

“Om jeg har syndet?”

Kan I se ovenstående foto? Kig lige. Jeg har selv taget det. I weekenden. Da vi var på overnatning med min familie, og der lørdag aften blev serveret 3-retters. Og den 3. ret IKKE var ost. Men dét dér. Hjemmebagt mushy chokoladekage. Med hjemmerørt vanilieis. Og marinerede Havtorn.

Jeg kiggede på Bastian og vi besluttede. Med øjnene. At dén måtte vi gerne synde med.

“Og ved I hvad?”

Jeg spiste 2 små bidder af chokolade kagen og en lille skefuld af isen. Og så havde jeg ikke lyst til mere!?!

“AHVABEHAGER!?!?!”

Det tror jeg fakkertal ALDRIG i mit liv er sket før.

“Det sværeste i de her 14 dage!?”

Er andre mennesker….

“Vi siger bare at der ikke var sukker i den”

“Ej Christina, det er da noget pjat med det sukkerfri. Spis dog en kage!”

“Pyt, jeg siger ikke noget til nogen.”

“SERIOUSLY!?”

Det er sgu svært nok at holde rygradden fri for regnorme selv. Men når andre forsøger at stikke kæppe i hjulet, så er der fanfisme langt op ad bakke.

Når det er sagt. Så har jeg våde drømme om mandag. Hvor jeg skal røve OG tømme en bland selv forretning. Til mine tænder hviner. Og mit maveskind sprækker. Jeg skal ihvertfald æde den Dumle der ligger i skabet og kalder på mig. Og jeg LOVER at snappe det! HELE ædeseancen. Med 90´er Dumle rul og det hele.

Hav en dejlig mandag aften derude i stuerne.

Jeg synes I er søde. Allesammen!

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

  • Ulla

    Jeg synes du sej – men…. jeg venter spændt på hvordan du klarer en træstamme 😂😂😂😂😝😝😝

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Nårh så du blogger?!?"