UNDSKYLD!

STOLT MOR! -Og foredragsholder

Foredrag om baby gråd hos Mindful Moving

Foredrag om baby gråd hos Mindful Moving

Jeg er så glad, så glad, så GLAD! Helt ind i maven. Og Stolt. Jeg er  ved at revne af stolthed. Det er gået så EMINENT godt til foredraget i dag. Man var jo lidt bange for at blive bu´et ud med æg. Eller tomater. Men det skete ikke, og faktisk virkede det som om de tog RET godt imod det. Jeg mener der blev taget noter og det hele. HURRA! Det vigtigste for mig er dog at de kan bruge det. De søde gravide mødre og kommende fædre.

Og baby A, den darling, hun artede sig jo bare som altid. Hun lå ligeså stille og hyggede sig med lidt legetøj på en madras ved siden af mig, under hele foredraget. Kæft hun er god. Jeg må sgu ha´ hende med hver gang. Hvis nogen har misset hvad jeg var ude og fortælle om, så er det de grådtyper jeg har skrevet om et par gange herinde (`Aflæs din babys gråd´ og `Wup wup jeg skal holde foredrag´). Her til aften var jeg så inviteret ind hos Mindful Moving af Pia (der ejer det) til at holde et foredrag for et fødselsforberedelseshold og deres mænd.

I dagens anledning havde jeg fået lavet en handout, som de søde mennesker kunne tage med sig hjem og hænge direkte op på køleren. Se billede.

Nu vil jeg trisse i seng, mæt (af kage fra Pia -TAK), tilfreds, og glad. Men også træt efter nogle lidt hårde dage med barnedåb, sølvbryllup, syg lille August og ikke mindst forberedelsen af mit foredrag.

Sov godt hele verden. Vi ses i morgen.

KNUS en træt, men GLAD C

Følg og få updates på Karmamilli.dk:
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

Smid en kommentar (jeg elsker det)

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDSKYLD!