Jeg er en pissegod mor!

Startupmagi og sommerhusidyl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

`Husk badetøj´, skrev Loui til mig i invitationen til vores workshop. Det var ment som en joke. Men Loui havde glemt at jeg er vinterbader, så selvfølgelig huskede jeg badetøj. Og det gjorde hun så os. Og derfor skal vi i vandet. I Vig. Hvor vi har lånt Oddens hyggeligste sommerhus. Her er fuldstændig perfekt.

Hvad vi skal lave?

Vi har trukket stikket fra mand, børn, vasketøj, bleer, legeaftaler og fodboldstævner. I FIRE DAGE! 

Og det er magisk!

Fredag morgen hentede Loui mig på Rolighedsvej hvor vi vinkede farvel til begge mine unger, og deres farmor. Og så satte vi kursen imod Vig.

Jeg følte mig som et overmenneske. Jeg havde husket alt. Til trods for at jeg både skulle pakke taske til mig selv, OG til børnene der skulle i sommerhus med farfar og bedstemor. Samtidig med jeg også havde lidt arbejde der skulle laves. Og var alene med børnene torsdag aften og fredag morgen (indtil farmor kom, så klart).

Jeg havde husket alt! Bortset fra min dyne.

Loui troede hun kendte mig godt. Og vidste alt om mig. Nu har hun lært at jeg ELSKER.MIN.DYNE! Så efter at have grinet sin røv i laser over desperate jeg, samt forsøgt med halvhjertede forsøg, at prakke mig diverse tæpper på, forbarmede hun sig og fandt en dyne til mig i sin farmors sommerhus i nærheden. ALT ER GODT IGEN!

Nå, tilbage til spørgsmålet om hvad vi laver på vores workshop?

Vi har startet denne her virksomhed, der hedder Designed Learning. Og vores drøm er at kunne udvikle pænt designede produkter der kan hjælpe børnefamilier til mere nærvær og nemmere hverdage.

I takt med vores udvikling bliver nærvær et mere og mere populært ord at bruge. Hvilket blot bekræfter os i, at da vi fik idéen for godt halvandet år siden, havde vi fat i noget. Det mener vi stadig.

So far, har vi designet en plakat med to sider der er skide pæn og som hænger i en smuk (vendbar) ramme. Dertil får man også et spil. Den pakke gik vi live med i december. I en slow launch. For at teste værdikæden af og sikre at alt virkede.

Men vi er langt fra færdige. Vi har en hel kasse af idéer og designs der skal ud over rampen.

Og qua vores, til hverdag, lidt pressede liv, kan det være svært at finde tid til fokus.

Så nu er vi flygtet fra alt.

Og er taget til Vig for at skabe startup magi i sommerhusidyl.

Hvis man er nysgerrig, kan jeg fortælle vi bruger en metode der er udviklet af Google, som hedder Design Sprint (fra idé til færdigt koncept på 5 dage). Og jeg må sige det virker. Det går MEGA godt og vi er sygt produktive. Hver aften har vi været fuldstændig færdige.

Igår slukkede vi omkring midnat, efter 3 glas vin hver og en mega sjov øvelse. Og just som vi siger godnat til hinanden, tikker der guhjælpemig en ordre ind! Så vi gav hinanden en high five, skraldgrinede lidt af lykke, og inviterede Ole Lukøje indenfor.

Så bliver det fanme ikke bedre.

Nu er det søndag morgen. Jeg er, som A-mennesket, stået op og har bagt boller og dækket morgenbord. Så i skrivende stund står jeg i en solstråle i køkkenet med en kop te, til duften af nybagte boller.

ff37e7d0-0faf-4f2e-88f6-eaa9331970b8

Det er i sandhed MAGISK!

Hvis I vil følge lidt med i vores proces, så er vi flittige til story, både på Karmamilli og Designed Learning.

8ed113d8-3158-4acf-8db2-2be7e567f1ac 0c7511b9-5597-4249-b111-9b0111be0087 35705089-7059-4c16-8164-7e603218d17a

29252993-b7a7-46db-8914-9e83e1124efd c64d0abc-2530-4054-9f6a-b4839a07e1ae bef3936d-0321-4e03-9331-70a37d53cd19

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er en pissegod mor!