6 Juleønsker til mig!

Startup #3 -[Photoshootet]

428686c6-b700-4859-adda-b2f2346c504a

Kl er 7.56. Vi står i bryggerset. Jeg, kun i trusser. Vi har sovet længe, så fokus har været 100% på, at få lavet (og spist) havregrød, få ungerne i tøjet, børstet deres tænder og få dem ud af døren. Egentligt var det, til trods for nedprioriteret mig-tid, en ok morgen. Men lige dér i bryggerset strammer den bettes sko. Den store vil ikke afsted, og begge pjevser seriøst om kap. Og så løb min lunte tør. Knastør. Sådan Sahara tør. Så jeg fik muligvis slået i bordet og sagt: “Nu stopper det. Hold op med at pjevse. Du skal ha’ støvler på. Og du skal ha’ børstet dine tænder og ud af døren. Basta!”. 

I samme sætning tænkte jeg: “Ironien længe leve! Om 5 min er ungerne ude af døren efter mit udbrud. Om 1 time kommer der en fotograf ind ad døren for, at dokumentere de produkter vi har lavet. De produkter der (forhåbentligt) skal gøre livet lettere og sjovere for børnefamilier”. 

Lige dér i trusser i bryggerset føltes det lidt fjollet.

Men i virkeligheden er det jo sådan. I den rigtige virkelighed. Den virkelig der ligger bagved Insta og andre sociale kanaler. Alle har kampe. Også os. Nå! Det var blot en kort anekdote. Nu til hvad der ellers skete idag.

Det er mandag aften. Kl. er 23.15.

Jeg sidder i bilen.  Jeg har just tændt den igen. Det blev for koldt. Jeg holder på en parkerings plads i Hareskoven. Og stirrer ind i de store mørke træer, alt imens sædevarmen er ved at stege al fedtet af mine baller. Mit hår er vådt og jeg har stadig smagen af saltvand i munden, efter mine dukkert i det kolde gys.

Inde i maven er jeg spændt. Jeg er pt. tilholdssted for landets sidste overlevende sommerfugle. Vi har idag haft photoshoot! Igår fik vi leveret, direkte til døren af vores søde trykker, 500 plakater og dertilhørende spil. Åh det er mange! Idag har vi så haft min gode veninde, gamle kollega, medblogger og mega dygtige fotograf Jill Christina, på besøg. Hele dagen.

Hun har på smukkeste vis foreviget vores første produkt. Og skudt alle mulige andre seje billeder til vores webshop. Til vores univers. Jeg kan ikke vise jer nogle endnu. Desværre. De ligger til redigering. Og jeg vil højst sandsynligt først løfte sløret når vi går live.

Åh vi er så spændte, som 2 hårdtoptrukne flitsbuer!

1 år har vi knoklet. Og nu nærmer vi os noget. Det er så vildt, og så angstprovokerende på én og samme gang. Vi glæder os, som små børn glæder sig til deres fødselsdag, til at vise hele verden hvad vi har tænkt. Og vi skræmmes ved tanken om at ingen vil købe noget. Der er så meget kærlighed og tanke i vores projekt, så hvis bare 1/3 kan komme ud igennem skærmene, er vi glade!

Skruer lige lidt ned for sædevarmen, ellers bliver jeg snart til et popcorn.

Men alt i alt har det været en helt igennem fremragende dag. Og meget snart, søde mennesker, meget snart er vores website klar. Vi håber ihvertfald inderligt at vi når det inden jul.

Hep modtages meget gerne.

Det var ordene for idag. Nu vil jeg sætte bilen i gear og køre de sidste 50 meter hjem.

Vil I læse mere? Så klik jer endelig videre:-)

Startup #1 -[Starstruck]

Startup #2 -[Inde i den pakke ligger…]

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 Juleønsker til mig!