Fodbold er os´ for piger! -HUTTELIHUT! #Sommeren92

Skal vi ikke bygge en togbane, mor?

Aner ikke hvem ham matrosen er. Men tjek lige hans pose. Den er da for kær.

Aner ikke hvem ham matrosen er. Men tjek lige hans pose. Den er da for kær.

Jeg elsker min Bastian! Det gør jeg. Jeg hader når han roder. Men jeg elsker hans evne: kan IKKE se rod.

I lørdags skulle min allerbedste Line pige have sin polterabend. Med vand tema. 70% af tiden. Ikke just babyvenligt. Men nu hvor Rullepølsen har bevist at hun med en ballerinas lethed kan lappe den ene flaske i sig efter den anden, så vi vores snit. Bastian fik sin ilddåb i `alene med 2 børn i mere end 5 min.´. Planen var at jeg skulle hjem og hente baby A inden middagen. Så efter at have stirret på lækre mænd i bar overkrop i Copenhagen Cablepark. Hvor jeg i øvrigt, hvis jeg selv skal sige det, var mega sej til wakeboard! Og har man aldrig prøvet wakeboard eller kabelparken. Så har man noget til gode. Der er den vildeste surfermentalitet derude. Jeg følte mig med ét kastet tilbage til min Hawaii tid. Lounge musik i højtalerne, kolde Coronaer, henslængte lækre mennesker og wakeboard for alle pengene. Og på vores spørgsmål til på hvilket sikkert sted vi kunne stille vores medbragte cykeltrailer inkl. anlæg. Var det chillede svar.

Prøv at hør piger. I kan stille den dér, eller hér, eller dér, eller dér. Det er ligemeget. Vi låser sgu aldrig noget herude. Relax, enjoy. Okaaaaaaay?!

Bevares. Vi stiller den da så bare. Hér.

Efter Kabelpark gik turen direkte til Bryggens Goboat. Endnu en anbefaling. Man lejer simpelthen en lille båd med bord i midten. For ingen penge. Man kan være 8. Den kører på el og bliver ladet op af solcellerne på forretningens tag. Kæft det er smart. Og så sejler man ellers bare rundt på må og få i en time eller to. Vi havde i dagens anledning udstyret truppen med matros hatte. Tror af selvsamme årsag ikke at der findes en eneste turist i CPH i disse dage, som ikke ligger inde med et foto af os på spejlrefleksen. Vi forestillede os noget i denne dur:

Næææh se, indfødte!!!! (Sagde den ene Japaner til den anden i Nettobåden)

Med Pharell Williams `Happy´ bankende ud af Chariotten, ringede jeg altså fra Bryggen til alenefaren til 2. Ville lige stikke en finger i jorden og aftale nærmere. Og dér. Lige dér. Begyndte jeg at elske ham bare LIDT mere. These magic words, he said:

Bliv du bare ude skat! Der er da ingen grund til at du kommer hjem og henter Anna. Hyg jer. KYS!

BANG! Sådan lød det da min underkæbe ramte Bryggens Skaterbane. Say WHAT! Eller sig ikke mere. Bare læg på før han ændrer mening. Så sådan blev det.

Mit nye segment!

Mit nye segment!

Klokken lidt over midnat kapitulerede cykelvognen og jeg og vendte snuden mod stationen. For at misse toget med 2 min. Tilgengæld fik jeg 18 underholdende minutter på Enghave. Et kort sekund var jeg sågar ved at tage toget der gik ind imod byen. Da de toge konsekvent var fyldt med vågne, festene, smukke unge mennesker i absolut hopla. Toget UD AF byen. Altså mit tog. Var den diametrale modsætning. Alle de ikke vågne, knap så smukke og så absolut ikke i hopla gamle mennesker med platte kommentarer som “Vis mig dine patter”. ARH! Er det mit nye segment!?

Da jeg en lille halv time efter træder ind ad døren på Honning Krukkernes matrikkel, var det til en varm velkomst fra Lego, Briobaner, vasketøj, aftensmaden, våde håndklæder, brugte bleer med søndagssiden opad og 2 sovende børn i min seng. Begge kun iført ble, tiltrods for mega snotnæser. Spor, udfra hvilke, jeg ganske snabbt kunne kortlægge hvad drengene og Anna fisen havde tilbragt dagen med. Et kort sekund hidsede jeg mig op. Men så slog det mig. Hold nu kæft. Han er verdens bedste far og mand. Han har formået at være skide ligeglad med alle former for praktiske opgaver. Han har haft øjnene på guldet. Han har bygget Briobaner og leget hule i stedet for at tømme opper. Og så har han nappet sig en velfortjent øl på terrassen, grangiveligt efter puttetid.

THUMBS UP B!

Jeg ku lære noget af den mand. Men han ku´ os lære noget af mig…

Og nu har vi sommerferie! S O M M E R F E R I E! Jaja jeg er på barsel. I knoooow. Men manden har arbejdet 80 timer i døgnet op til, så Mama C hér har været alenemor til 2 møgunger. Jeg elsker dem, det ved I godt. Netop derfor må jeg godt kalde dem møgunger. Vi har ferie i 3 uger. Sammen. Indholdet bliver noget med æg og bacon. Hver dag. Alenetid med hvert sit barn. Alenetid med de voksne. Sightseeing i Danmark. Og 12 dage i Malaga.

Jeg kan virkelig godt li´ det.

Det var lidt status fra vores liv. Jeg brygger p.t. på et indlæg om hvad vi gjorde for at få Anna på flasken. OG så er jeg så småt startet op med babytegnene herhjemme. Mere om dem i noget separat.

Kæmpe klem Mama C

Vidste du, i øvrigt, at jeg er nomineret til Årets bedste Blog om Børn? Og kan du lide hvad du læser og synes min blog gør en forskel for børn og deres familier? Så giv ENDELIG Karmamilli en stemme til Børn i Byen prisen hér Åh jeg ville blive glad. Kan bruge HVER og ÈN af dem.

Følg og få updates på Karmamilli.dk
Facebook ? Klik her
Instagram – Klik hér
Bloglovin? ? Klik her

 

4 kommentarer

 • Kender alt for godt følelsen af at komme hjem til et bombet lokum! Jeg plejer dog ikke at nå at slå koldt vand i blodet først – det vælter bare ud af mig! Især når Morten mener at han ovenikøbet har støvsuget!!!!!! HVOR?! Jeg vil prøve at huske din indstilling næste gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   HAHAHA genialt. Jeg LOVER dig, at hvis ikke klokken havde været 1 om natten og B havde sovet. Så havde min mund også lukket lort ud, inden min hjerne nåede at stoppe den…:-). I´m not a saint. Remember that:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ønske at der var en Like-knap! 🙂 Jeg håber nu altså at Bastian også ved at han har ikke alene to guld-klumper men tre. Og du ved at jeg altid har syntes at du bare er så supersej – og cool og det er da vist kun dig der kan se på sådan en kommentar fra dit nye segment med humor 😀
  Kæmpe knus til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karmamilli

   HAHAHA DU er sgu sød Tine! Og så meget lige over! Og helt seriøst… han sagde det! WHUT!?! Jeg er nogens mor for faen! Kæmpe klem lige tilbage.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fodbold er os´ for piger! -HUTTELIHUT! #Sommeren92