Nemme og lækre speltboller med gulerod

SKÆNDERIER og lorteparforhold

03c9cc42-8812-4ff3-90b5-8577fe6857eeMange kender det. Få taler om det. Vi synes det er pinligt. Og tror vi er de eneste. De eneste der skændes. De eneste der råber af hinanden. De eneste der smækker med dørene og dagligt er irritable.

Og lever man, som os, livet med små børn, er det kun yderligere brænde på det bål.

Vi går til parterapi! BUM!

Som andre går til frisøren. Ellter tandlægen. Ja sågar lægen.

Så går vi til Svend Bent (dæknavn, da jeg ikke har spurgt om det er ok jeg nævner det her på domænet).

Svend Bent laver en touch base på vores parforhold, som jeg godt vil indrømme, har lidt under de kummerlige forhold vi har budt det de seneste 3 år.

Her tænker jeg på opgraderingen til to børn, mangel på søvn, 2 timers grådseancer hver aften, huskøb, hussalg, jobskifte og startup, samt usind ting jeg sikkert har glemt.

Det har taget hårdt på os. Og vi har kæmpet. Som ægte fightere har vi kæmpet os tilbage i hinandens arme. Og det føles godt! Rigtigt og godt!

Men jeg VED vi ikke er de eneste.

For lidt tid siden sad jeg sammen med to dejlige piger fra min mødregruppe. Og henover kaffen fik vi vendt verdenssituationen og fundet ud af, at vi alle synes det er omtrent lige hårdt. Vi blev enige om, at kunsten at bibeholde et nogenlunde forhold i et liv med små børn, er ligeså hårdt, som at cykle op ad Valby bakke. I modvind. På flade dæk.

Det er røvhårdt!

Og før man får set sig om er den nemmeste (og eneste) udvej skilsmisse.

To sætninger ressonerer jævnligt i mit hoved for tiden. To sætninger gode veninder har sagt til mig (uafhængigt af hinanden), i løbet af en lidt svær periode.

“Hellere fortryde at vi gav det en chance, end fortryde at vi ikke gjorde det”

Samt

”Hellere kaste børnene lidt rundt nu, end kaste dem rundt resten af livet!”

Jeg ved godt den sidste kan ramme nogle lidt dybt. Det er ikke meningen og det beklager jeg. Og for nogle ER den sidste (og mest rigtige) udvej skilsmisse.

Men for os, var der et skud mere i bøssen! Og vi brugte det. Og det føles godt!

Alle burde give Svend Bent en chance.

Og I er ikke de eneste der skændes højlydt. Det sidste lover jeg!!!!

Vi er ihvertfald to mere.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Lise

  Tak for et ærligt indlæg – dejligt du netop sætter ord på det mange (inkl. mig selv) kæmper med men de færreste taler om. Jeg tænker også at prøve parterapi – men lufter man lige den ide?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrra

  Vi ses nok i tandplejen hvis i bor i Hareskov arbejder der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Tak! Det er lige sådan et indlæg man har brug for når man efterhånden er godt slidt af en (skøn) 5 mdr. Baby og et parforhold der er blevet godt syltet siden hun kom til. Måske jeg skulle foreslå Svend Bent herhjemme? Eventuelt for at forebygge før katastrofen rammer. Tak for dit indlæg og tak for dig. Tænk at det at skulle male barnevogn har givet mig en yndling blogger 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   ❤️ Det var da den sødeste kommentar! Tak! Det er sådan én som denne der gør det hele værd og pludseligt giver det mening at skrive og turde at være sårbar og ærlig. Håber du får en skøn dag😘💪

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme og lækre speltboller med gulerod