Friske og lækre vietnamiske forårsruller og et smart tip!

Dirty Dancing, En rodbehandling og en dejlig ferie

  image12 dage i paradis er slut. Vi tog afsted med en 3 årig og kom hjem, i fredags, med en 4 årig. Vi havde 1 uge, helt for os selv, og så havde vi en uge fyldt med gæster og børn. Vi har badet hver dag. Vi har reddet vandmænd fra tørkedøden. Vi har spist is. Vi har leget vandkamp. Vi har kigget på frøer og dådyr. Vi har spillet EGO (mega sjovt spil). Vi har drukket litervis af kolde øl og lækre vine. Og så har vi været i Slagelse flere gange på en uge, end vi har været sammenlagt i hele vores liv. For en fucking rodbehandling. Men hos en fantastisk tandlæge. Hvis man følger mig på Snappen, så ved man at det er en tandlæge der har fundet på et genialt koncept. At træde ind hos dem, er som at komme ind hos Nimat spa. Der er beroligende musik, fisk i akvarie, lækre lyse lokaler. Frisk kaffe og te ad libitum. Vandflasker med logo. Og i tandlægestolen, er der en skærm med videoer af lækre sandstrande og hvaler i azurblåt hav. Ej at forglemme hovedpuden man får tilbudt. Det vilde? Det koster det samme som min almindelig tandlæge. Endnu bedre? De arbejder på at åbne en filial i Købehavn! Jeg er klar som kunde! No Doubt! Og nej det er ikke sponsoreret. I wish!

Men fredag stak vi altså snuderne tilbage til Brønshøj, kun for lige at grille en kylling, kaste makeup i hovedet (og få vasket hår). For så tog jeg i byen med Bastians fætters kæreste, Katja. For ca. 6 måneder siden havde vi nemlig købt billetter til, Dirty Dancing i Operaen. Og milde makrel! Jeg elsker at gå i teateret. Mine 10 år på Nørrebros teater har sat sine spor. Jeg er vild med al slags teater, men især musicals har mit hjerte. Når jeg sådan sidder i publikum, drømmer jeg mig altid op på scenen! Min indre dansemus (og skuespiller) higer for at komme ud! Jeg har sågar været til audition på Sommer i Tyrol. Ja jaaa den er god nok! Og havde jeg fået rollen i ensemblet? Havde jeg danset sammen med Silas, den lækkermås. Nu nøjes jeg med at drømme. Er man til musicals ligesom mig? Så syns jeg man bør tage et smut forbi Operaen. Det er et væld af dygtige dansere, god musik, en klassiker der er tro mod originalen, en ganske underholdende Robert Hansen, en dygtig Mathilde Norholt, og en smækker Silas Holst.

Jeg har været rundt regnet 3 dage om at lave dette indlæg. Og jeg ved der er stille på bloggen i disse uger. Jeg beklager. Og så alligevel ikke. Grunden er såmænd, at jeg holder ferie. Eller hvad man kalder det med 3 ugers børn, 24/7. Kidding det er hyggeligt.  Men man sidder fanfisme ikke stille med én på 1. Eller 3. Næste år. Tænker jeg. Næste år. Holder vi rigtig ferie.

Kan I have det så lækkert? Klem MamaC

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friske og lækre vietnamiske forårsruller og et smart tip!