ALONE!

Sikkerhed vs. fremtidsangst

For hvad er min plan? Hvad skal jeg leve af? Skal jeg blogge fuldtid? Hvem er Louise? Hvad er Designed Learning? Hvad siger familien? 8000 spørgsmål jeg ikke nødvendigvis selv har svaret på. Endnu.

Alligevel spørgsmål jeg får rigtig ofte, i disse dage. Forståeligt. Meget forståeligt. Taget i betragtning af, at jeg idag, for første gang, har sat måsen i min nye kontorstol. På min helt egen kontorplads. I Andedammen CPH. Og man sidder godt. Dét gør man. Bortset fra at jeg napper et fake fåreskind med ind imorgen, til min kuldskære røv.

For JA!

Det er pisse angstprovokerende. Det hele. Det føles som om vi har revet tæppet væk under os selv. Som om vi går 2017 i møde, med alt for mange ubekendte.

Jeg er (normalt) ikke typen der er bange. Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om noget jeg er bange for (udover sommerfugle. Don´t ask).

Men 1 januar blev jeg ramt.

Jeg fik en reality vognstang smækket direkte i det, jetlag ramte, makeup løse, fjæs. SMASK!

Om det var slaget? Manglende søvn? Virkeligt syge børn? Risikoen for hospitalsindlæggelse med den ældste? Usikkerheden? Rejseblues? Eller mavevirus? Der gjorde at jeg lå i fosterstilling i 2 dage. Og græd.

Udmattet. Modløs. Forvirret. Bange. Angst. Nervøs. For fremtiden. For at tage de forkerte beslutninger. For at fravælge sikkerheden.

Jeg ved det ikke. Jeg ved det virkelig ikke!

Jeg er normalt ikke bange. Og jeg er født ukuelig optimistisk. Men jeg er ikke supermand. Så jeg kan godt blive slået omkuld. Og det var hvad der skete 1. januar. I en sådan grad, at det tog mig nogle dage at samle mig igen. Og stille mig på benene. Men jeg har kæmpet med de indre tanker og bekymringer. Og jeg har rejst mig op. Ligeså stille. Og nu står jeg her. Jeg har intet at holde fast i. Men jeg står. Og jeg har tænkt mig at blive stående. Når jeg har fundet balancen. Vil jeg begynde at gå.

Min klippe derhjemme har hjulpet mig på vej. Så jeg har, på hans opfordring, skrevet mine prioriteter ned. Lavet et overblik over mine muligheder. Og sat mig nogle mål. Det virker godt. For selvom klippen og jeg kan være uenige. Så er vi der oftest for hinanden, når det virkelig gælder.

For nej. Jeg har ikke en forkromet plan. Men jeg har et mål. Og jeg har en drøm.

Og jeg står så tæt på den drøm nu, at jeg kan lugte guldet.

Jeg drømmer om glade børn. Jeg drømmer om at have mit eget! At eje mig selv. Fuldt ud. At kunne bestemme selv. Så jeg kan hente mine børn når jeg har lyst. Have dem med på arbejde, når jeg har lyst. Tage hjemmedage når jeg lyst. At jeg igennem mit job, min virksomhed, kan gøre en positiv forskel for andre.

Det var sådan (og derfor) jeg startede min blog. Kernen af den var, og er, at hjælpe børnefamilier til en nemmere hverdag. Underholde og give smil på læben.

Mit håb og min drøm er nu, at jeg kan få en deltidsindtægt ind via bloggen. Alt imens jeg knokler igennem (sammen med Louise), for at stable en forretning på benene.

Vi er så tæt på, at vi kan se målstregen. Vi mangler bare det sidste skridt. Det sidste vigtige skridt! At tage springet! Og krydse fingre for en blød landing

Jeg kan ikke give jer entydigt svar på det hele endnu. Men jeg vil holde jer opdateret. For det hjælper med at holde mig til ilden. Og jeg svarer gladeligt på alle jeres spørgsmål!

For jeg har en drøm! Og jeg har tænkt mig at nå den.

Så nu vil jeg gøre som Pippi siger…. `Det har jeg ikke prøvet før! Så det tror jeg godt jeg kan!´

Og så vil jeg åbne den pakke Summerbird chokolade der lå på mit bord imorges da jeg, for første gang, trådte ind på min nye kontorplads. I Andedammen.

Og håbe at I vil følge mig på min rejse. I op og nedture. For lige om lidt hopper jeg! Og jeg har brug for jer, til at lande på begge ben.

p.s. Er I sunshine nogle vilde kinder. Og mormor overarme jeg har!!!

jump

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

6 kommentarer

 • Camilla F

  Jeg siger tag springet!
  Og hvis I har gavn af en pædagogisk konsulent til at give lidt indput til projektet siger I bare lige til… jeg hjælper gerne👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Årh fedt fedt fedt!!!! Det noterer jeg lige. Kunne vi sagtens få brug for😘. TAK!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Derr er en ting jeg har fundet ud af over årene: tingene skal nok løse sig på den ene eller anden måde.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pouline

  Super godt, Christina!! I er to af de seneste kvindfolk jeg kender, så det kan kun give enten fornuftigt eller super godt ☺ og skulle det utænkelige ske at det ikke går, må I jo bare give op og få et job igen. Værre er det jo ikke… 😉
  Så enten vinder I eller også lærer I. Og uanset hvad kommer I ikke til at gå resten af livet og tænke “hvad nu hvis vi havde gjort det”.
  Jeg kan slet ikke få øje på noget angstfrenkaldende… ☺

  Sig til hvis jeg kan hjælpe på nogen måde og ellers glæder jeg mig bare rigtig meget til at følge med her på sidelinjen. ☺😎

  Knus,
  Pouline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Ej hvor er du sød Pouline!!! Tusind tak. Det vil vi gøre😘

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALONE!