Vinderen er.... og langsom lørdag

Siger du farvel?

farvel

“Bare smut nu. Hun kigger ikke.” 

Har jeg flere gange hørt, om det er pædagoger, eller andre voksne. Det er hip som hap. Min regel gælder altid.

Jeg siger farvel til mine børn! ALTID!

Hvorfor?

Jow, ser I. Min tese er, at hvis jeg smuttede uden at sige farvel. Så ville mine unger på et eller andet tidspunkt, I hope, opdage at jeg var væk. Og hvis det var mig selv. Ville jeg da panikke helt vildt.

“Hvor er hun?”

“Kommer hun tilbage?”

“Har hun gemt sig?”

“Eller glemt mig?”

“Hvad hvis hun aldrig kommer tilbage!”

ÅÅÅÅÅÅH NEJ!!

Cirka sådan ville jeg have det. Ikke rare følelser. Eller tanker. Så selvom det nogengange kan være den hurtige og nemme løsning at smutte i et uset øjeblik. Så gør jeg det aldrig.

Heller ikke under indkøring af mine børn. De skal se jeg går. Og de skal vide jeg kommer tilbage. ALTID!

En vigtig regel i vores liv. Som jeg tænkte jeg ville dele med jer. Måske I gør det selv? Måske I har andre gode leveregler?

Har I iøvrigt læst mit indlæg med 10 tips til den gode aflevering? Ellers find det HER.

 

8 kommentarer

 • Regitse

  Jeg er HELT enig. Kan selv huske følelsen af at man var blevet væk fordi ens forældre liiige var smuttet uden at sige farvel. Ikke rart. Dog vil jeg også sige at man ikke skal sige farvel 1000 gange hver morgen, som jeg også har set nogle gøre og derved trække “pinen” ud så den lille der afleveres til sidst reagere på det, for “når mor går SÅ meget op i at sige farvel, må det være fordi der skal ske noget rædsomt”..
  Alt med måde 😊💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Jeg siger også altid farvel. Aldrig skal mit barn opleve at mor er smuttet, og så ikke ku finde mig, når han opdagede det. Mit hjerte DØR, bare ved tanken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg siger også altid farvel til min 1 årige i vuggestuen. Og det er hårdt for han græder hver gang, så det kræver lidt at sige “ha’ en god dag skat” med sikker stemme.. suk. Men jeg er overbevist om at det ikke er en god løsning at snyde dem. Godt indlæg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Det kræver SÅ meget. Åh hvor er der mange gange hvor den nemme løsning er at smutte. Men for faen, jeg tror det er det helt rigtige!!! TAK:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg er SÅ enig. Man skal altid sige farvel. Og det går pædagogerne i min søns vuggestue også op i. Hvis han ikke lige synes han har tid til at sige farvel, så hjælper de lige med at han får rettet sin opmærksomhed mod mig, så jeg kan vinke farvel. Jeg ville da selv synes at det var vildt underligt at folk forsvandt uden at sige farvel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Havning

   Det gør de også hos os! Synes det er så fint!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er.... og langsom lørdag