Grineflip, en plat joke, et sneak peak på vores projekt, og gode brownies.

Se hvad Anna får i fødselsdagsgave

anna-foedselsdag-2Bordet er pyntet. Gaverne er pakket ind. Bacon og melon ligger i køleren og bollerne er bagte. Vi er klar. Vi er klar til at fejre at vi har været forældre til 2, i 2 år!

Jeg skriver mere om Annas første 2 år, senere på ugen. Hvordan hendes personlighed er blomstret, og hvilket herligt og charmerende lille væsen hun er.

Men inden jeg gør det, og inden jeg retter blikket tilbage på X-factor, vil jeg lige vise jer hvad vi har købt til fødselaren. Bastian og jeg er overraskende enige om meget i forhold til opdragelse, også når det kommer til gaver. Ingen af os har brug for at give (eller få) kæmpe og dyre gaver. For os handler det om at finde en gave der giver mening.

Så denne gang har jeg været i mødrehjælpen og købt en fin sweatshirt, nattøj med katte, en alfebog og en ordentlig røvfuld plastikmad til børnekøkkenet. Alt i alt, 50 kr.

anna-foedselsdag-4

Jeg er sikker på at det bliver et hit! Og jeg glæder mig til at se hende pakke op imorgen.

Nu vil jeg se X-factor.

Hav en skøn aften.

p.s Vil I læse min beretning om lynfødslen af Anna? Så findes den HER. Og fik I mit indlæg fra i eftermiddags med, hvor vi giver et mini mini mini sneakpeak på mit og Loui’s projekt, ikke? Find det HER.

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grineflip, en plat joke, et sneak peak på vores projekt, og gode brownies.