Rejsedagbog d. 19.12.16 -Med bil og båd til paradis

Salmonella alarm afblæst…. tilgengæld har vi nu 2 af slagsen.

DING! Der tikkede en mail ind. Den var fra lægehuset. Der var svar på Augusts prøver fra podningen. Det tog mig omkring 5 (nej 10) min. at navigere rundt på hjemmesiden, og finde log-in. Nogen burde hjælpe de læger med IT.

Svaret var godt. Tror jeg. 

`Ingen Parasitter fundet´

PHEW. Jeg gætter på, uden at være læge, at det betyder at det ikke er salmonella. Det er godt.

Hvad det så er? HAVE NO CLUE!

Hvad jeg dog ved er, at nu har Banansen det også…. Heldgivis uden den tårnhøje feber, og bræk. Hun nøjes med mavsen. Små pus. Altså.

Status er derfor (regnet i runde tal), at jeg er hjemme på 5 dagen med nu, 2 syge børn!

Vi har en fest. Og vi de ser VIRKELIG meget tv!!! Men for faen, vi er ved at være trætte af hinandens selskab. Samt de hvide vægge på Kildeløbet. Og så er Ramasjang eminent til at give alle et pusterum.

Lige nu, sidder jeg til eksempel, helt alene på kontoret. Sammen med min Chai Latte (vi er løbet tør for både kaffe og mælk -doh!), og min surface. Og det er virkelig rart. Bunden af Maslow er omsider på plads. Jeg er veludhvilet, har været i bad, fået morgenmad, fået make up på (jow den er en del af min Maslow), løbet 3 km kl 5.30 imorges (WTF!?), og har tid til mig selv.

Alt er godt. Men SHIT jeg savner at komme tilbage til arbejdet og min alltime favourite Partner in Crime, Loui. Og jeg glæder mig monster meget til at tage hul på første arbejdsdag i Andedammen. Jeg lover at følge op på hvad mine planer er med det. Jeg skal bare lige selv have styr på det først.

Over and Out!mig-6

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

2 kommentarer

  • Loui

    Savner også dig smukke. Håber vi ses imorgen til masser af catch-up hygge : )

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsedagbog d. 19.12.16 -Med bil og båd til paradis