Stakkels fiskemand og 1 meter ren kærlighed

Sådan fik vi baby A på flasken

AA-123

Det er ikk´ en pat det dér!

HA! Så nemt narrer du ikk´ mig, MOAR!

Måske nogen af jer kan huske at vi i sensommeren (sidste år) skulle til min brors bryllup. Og baby A skulle passes et helt døgn. Hvis man spurgte os. Men den unge dame mente noget andet. Åbenbart! Hende der ellers så fint havde taget imod flaske og erstatning med kyshånd. Nægtede nu pure.

Men det lykkedes! Vi fik den i hende. Efter at have prøvet en milliard forskellige flasker OG erstatninger OG suttedutter. Der er åbenbart forskellige størrelser på dem!? Stakkels August han spiste hele sit baby liv af dutten til nyfødt. Ja altså når ikk´ jeg ammede.

Hvad gjorde vi?
Jeg lå vågen en nat og funderede. Vi havde prøvet at sidde med hende. Både Bastian, min mor, Katja, mæ´ sæl´. Ligemeget. Vi havde prøvet at gå rundt med hende liggende på armen. Siddet på en bold. Hoppet på en bold. Sunget. Shhhhh´et. Givet hende udmalkning. Men det var som om hun havde set sig pissesur på flasken. DAMN!

Så slog det mig! Den unge dame er ultra nysgerrig af natur. Hun H.A.D.E.R at blive puttet til at sove. TÆNK nu hvis der skete noget spændende imens hun var i drømmeland. Oldemor Anna opad dage! Og hvad var det lige vi gjorde når vi gav hende flaske? Vi lagde hende på armen. SOM SKULLE HUN TIL AT SOVE!

AHA!

Tænkte jeg. Hun er ikke sur på flasken. Hun er sur på dét faktum at hun TROR hun skal sove.

Ny taktik!
Baby A lå på bordet og legede med en uro. I ganske fint humør. Men sulten. Jeg hapsede flasken og stak den hende. Og hun spiste! Uden brok. WHAT THA FUCK!

Det virkede. Efter det har der ingen problemer været med flasken.

Måske det virker for andre også? Måske man bare lige skal give det en tanke, hvad det mon i virkeligheden er baby er gal over.

Lovede at komme med en opfølgning. I kan i øvrigt læse om det noget hæsblæsende bryllup hér!

Klem Mama C

 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stakkels fiskemand og 1 meter ren kærlighed