Hareskoven-Hornbæk T/R og en mountainbikemødom

Så meget har jeg tabt mig

Klassisk Ekstra Bladet overskrift. I know. Sorry, men det er nu altså det indlægget handler om.

Midt i April måned gav Camilla, min gode veninde, og jeg håndslag over en kæmpe omgang Sticks n´ Sushi samt kølige drinks, på at NU ville vi FANME de der træls 5 kg for meget, til livs.

Vi var rørende enige om at vores værste fjender var snacks og slik! Så for at undgå at falde i begge fælder, især snack (som der ligger usandsynligt mange af dagligt), måtte vi gøre det besværligt for os selv.

Vi aftalte derfor (som jeg også beskrev i dette indlæg), at sms´e billeder af ALT hvad vi spiste hver dag. Vi startede med en uge. Det gik så godt, at vi nappede en uge mere. Og én til. Og én til. Og sådan blev én uge til næsten to måneder. Nu er vi faldet lidt af på den, men det er også ok. For vi har begge nået vores mål. Og vi har fundet en god rytme. Jaja, jeg kan også have dage hvor jeg æder bland selv. Men sjovt nok, får jeg det virkelig dårligt bagefter. Som om min krop har vænnet sig af med hvidt brød og sukker. WTF!?!?!

Hvor meget tabte jeg så?

På de to måneder har Camilla og jeg tilsammen tabt lige godt 12 kg. Ca. halvdelen hver. Jeg skiftede vægt undervejs (som gjorde jeg tog på igen.…-måske den gamle vægt ikke var SÅ god igen), men med lidt sjusseri, har jeg regnet ud at jeg er gået fra 71(????) kg til 63.9kg (som er det mindste jeg har været nede på I denne omgang). De sidste par uger har jeg ligget og cirklet rundt imellem 64,5 – 65,5 kg. Helt ok. Mer vil nok altid have mer. Men når det er sagt, synes jeg selv det er mega flot, jeg har det fantastisk i kroppen, og føler mig let og glad. VIRKELIG glad. Og jeg er kamp motiveret for at fortsætte med at spise godt, og ikke snacke for meget.

YOGA hver dag

Udover sms´erne har jeg de seneste 36 dage dyrket yoga hver dag. JEP! HVER ENESTE DAG! Nogle (mange) dage blot i 5 min. Men det er fint. Bare det at få strukket kroppen. Det er HELT VILDT hvad det gør. Jeg er blevet ultra tonet på mine arme, og det er som om mine mavemuskler (som jeg har kæmpet RIGTIG meget med siden jeg fødte Anna og de blev voldsomt delt (se før/efter billeder hér). Jeg gik fra 8 (OTTE???!!!!) fingres mellemrum under træningen dengang, til 2 fingre. Og nu, er jeg guhjælpemig nede på én finger på det bredeste sted hvor musklerne er delt! Har sågar haft stramme bluser på igen. YAY!

Hvad kræver det at tabe sig, som vi gjorde?

Motivation hos dig selv som det første. Derudover kræver det blot en veninde der (også) er motiveret, som vil dele sin start- og målvægt med dig, og som er klar på at sms´e alt, inkl. mandagsvejningen hver uge (det er sgu nok den der har motiveret mest), og nårh ja, en telefon.


Hvilken YOGA app jeg brugte?

Hvad angår yoga appen, så bruger jeg én der hedder Asana Rebel, jeg købte et tilbud (som de stadig har), hvor man kan få et helt års abonnement for lige under 500,-. Tilgengæld opsagde jeg mit Fitnessdk abonnement, som jeg ikke fik brugt, men betalte over 400,- for OM MÅNEDEN. Dét regnestykke var ikke svært, og retfærdiggjorde ret hurtigt mit køb af yoga appen. Jeg havde en yogamåtte i forevejen, hvis ikke man har det, kan jeg varmt anbefale man skaffer én. Og så kræver det ikke andet end max en sportsbh (synes jeg er mest behageligt), et par shorts (ja trusser kan gøre det), og en hårelastik til de langhårede.

Derfra er det herre nemt at få det gjort. Og det er noget af det bedste jeg NOGENSINDE har gjort for min krop. Jeg kommer aldrig til at stoppe igen. Kommer nok ikke til at fortsætte med at gøre det hver dag, men så ofte det er muligt. Jeg har skrevet om appen før, hvis man vil læse det, så findes det hér.

Følger du iøvrigt med på min Instagram? Selvom tiden er knap til at få skrevet indlæg på bloggen, er jeg tilgengæld ret så flittig til at lave små sneak peaks af mit liv I min story. Jeg elsker det medie:-). Kig endelig med.


 

 

Følg endelig mit daglige, helt almindelige liv, på... Instagram -hvor jeg laver en kongestory (sku du spørge fra nogen) ... Facebook ... Bloglovin

4 kommentarer

 • Pouline

  Tak for motivationen… nysgerrigt og et sted mellem haæv- og helhjertet tænkte jeg at den yoga app skulle tjekkes ud. Men ak, den er kun iPhone. Nåh, men så fortsætter jeg med chokoladen i stedet. 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det er super flot, tillykke med vægttabet:-)
  Og en dejlig sommer ønskes.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg elsker, at I skriver kommentarer til mine indlæg! Så SKRIV SKRIV SKRIV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hareskoven-Hornbæk T/R og en mountainbikemødom